jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ehhh... a ja od wczoraj 37st C - stan podgoraczkowy.... i glowa mnie mega boli....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie , 17 cm to bylby ponad przecietna dzidzius...elvie pod koniec 4 m-ca ma około 15 cm, 17 teraz to za dużo. w moim podpisie a mam kilka dni dalej niż Ty jest napisane że teraz dziecko ma 11-12cm i tak fakt, że to już wielkości grejfruta

a dobra na głównym przeczytałam że dziewuszka

może tam wszystko naciąga??? jak do jutra nie przejdzie muszę zadzwonić do gina... i niedobrze mi znowu

A wiesz, ze mi powoli przechodzi? Caly zeszly tydzien brzuch bolal bardzo, nospe bralam i bralam, a od weekendu sie poprawilo. To chyba faktycznie takie "klopoty 19-20 tygodnia"....Dziewczyny boli mnie brzuch ale małe skacze cały dzionek -nie wiem czy dziś nie śpi wcalemoże tam wszystko naciąga??? jak do jutra nie przejdzie muszę zadzwonić do gina... i niedobrze mi znowu
![]()
ja tez dzis palucha poparzylam, babel mi sie zrobil okropnyjeszcze się w palucha oparzyłam:-(