AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kawiatuszku dokładnie tez jestem strasznie ciekawa... najważniejsze że nie mamy jeszcze wątku rozpakowanych... bo to znaczy że ciągle wszystkie 2w1
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane jesteśmy w domu 2w1 :-) dziękujemy za trzymanie kciuków :-
)w dzisiejszych czasach najwyrazniej lekarze potrafią czynic cuda , udało sie zachamowac wszystko i wszystko jest w normie :-) jestem taka szczesliwa....
powinnysmy zostac do czwartku w szpitalu ,ale ja wolałabym byc juz w domciu i moja Pani doktor sie zgodziła... jutro mam isc tylko na usg, wymierzyc i wyliczyc Malutką z kazdej strony i jak nic sie nie bedzie dzialo to w poniedzialek na wizyte...
powiem Wam, ze przez to ze tam byłam teraz prawie w ogole nie boje sie szpitala i porodu :-) lekarze, polożne i pielęgniarki super mili , grzeczni wszystko dokładnie tłumaczą , opiekują sie jak mogą , uspokojają mamusię i tatusia....super teraz wiem ze wybrałam dobry szpital....
a jak tam Katik ????????????Mam nadzieje ze wszystko ok i udało sie zatrzymac wszysko....
Katik kochana za dużo wrażen miałas ostatnio....mam nadzieje ze wszystko dobrze
trzymam kciuki