Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja mam podwojne sandaly. Znaczy jak zdejme te prwdziwe, to mi zostaje te drugie: odcisniete[/QUOT
to dobre.
aga ja juz stoje w miejscu jakis miesiac z waga,ale tez zauwazylam odbicie po skarpetkach dzisiaj i obawiam sie ze chyba wlasnie zaczynam puchnac.Cholerka jedna![]()
, jestem strasznie opuchnięta i na twarzy też niestety
. W pierwszej ciąży pod koniec też tak miałam, jak jechałam rodzić to się już prawie w buty nie mieściłam. No i teraz jeswt powtórka:-(.mnie sie apatyt jakos wyraznie nie zmienil, ale wlasnie zauwazylam, ze zostal mi na nogach slad po skarpetkach wiec moze mi sie woda zbiera i stad to tycie... jutro ide znowu do lekarza, to zapytam jak nie zapomne oczywiscie;-)
A ja mam podwojne sandaly. Znaczy jak zdejme te prwdziwe, to mi zostaje te drugie: odcisniete![]()
aga ja juz stoje w miejscu jakis miesiac z waga,ale tez zauwazylam odbicie po skarpetkach dzisiaj i obawiam sie ze chyba wlasnie zaczynam puchnac.Cholerka jedna![]()