Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam się z rana,
Qrcze nie wiem kiedy mój Lolek prześpi normalnie noc, już było tak fajnie, a od paru dni budzi się koło 1:00-2:00 i potem do rana niespokojny sen, kręci się, wierci, stęka jak na kupkę, czasem oczy otwiera....już nie mam siły :-(
Dziś idziemy do lekarza bo okazało się,że po przedłużającej się żółtaczce ma anemie :-(
Ja dziś miałam pierwszą noc w domu po tygodniowym pobycie w szpitalu gdzie maa spała całkiem nieźle. Niestety noc była straszna ! Poszła spać jak zwykle ok 20 i o 22 pierwsza pobudka, potem o 23.30, następnie o 1 potem o 2 i o 5 była już wyspana - do 7 się męczyłam, potem kazałam wstać dla męża i ją nosić bo ja miałam dość. Ona zasnęła mu na rękach a ja zdrzemnęłam się jeszcze 30 min. Ciężko teraz.
Dziś byliśmy 2 raz na bioderkach, na szczęście jest dobrze, chociaż profilaktycznie mamy jeszcze pieluchować przez 6 tygodni. Dziewczyna z którą leżałam na sali poporodowej też była dziś 2 raz z synkiem i niestety ma skierowanie do ortopedy - chyba mają gips mu zakładać. KOSZMAR !!
Becio współczuje anemii. Zdrówka życzę.
Dzien dobryMala ma poranna drzemke a ja czas na herbatke
rano pijam hippaa uwielbiam ja
vive lol po 16 dniach!!! Pampers zmiescil?? kurde moja codziennie rano robi dwa razy tak ze prawie po pachy jest, co by sie dzialo po tylu dniach... wspolczuje i buziaki dla malego!
Beciu ojc zdrowka dla Lolka
sylvanas u nas body z dlugim to samo! Najgorsze ze moje ulubione biale ktore pasuje pod kazda kreacje tez malea na te z krotkim troszke za wczesnie
Okresu nie mialam, ale czasem ostry bol jajnikow
A my dzis mamy dzien wrazen, niedlugo idziemy w odwiedziny a popoludniu mamy gosci
Milego dnia dla Was!