Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a z okazji urodzinek kupilam mu taki maly torcik i przywitalam synuśka w drzwiach - co by sobie pomyslał życzonko przy dmuchaniu świeczek - nie wiem co to było za życzenie - ale zbierał sie do podmuchu chyba z 10 razy - i za każdym razem parskał śmiechem - w końcu dmuchnął - i udało się wszystkie za pierwszym razem , więc chyba mu się spełni...tylko tak mnie matke ciekawi cóż to było ,że tak go rozkładało))

vikiigus może marzy mu się brat???![]()

A my dwa dni spędziliśmy w przychodni. Wczoraj to masakra - 3 godziny czekania na wizytę u immunologa i szczepienie, które i tak nam odroczyli do przyszłego miesiąca. Dziś krócej bo tylko usg bioderek. Za to mały nam się rozpieścił bo był na rękach przez te dwa dni i juz pokazuje jaki jest cwany. A tak lubił sobie leżeć sam:-) Najlepsze jest to, że jak tylko zniknę mu z pola widzenia to od razu wrzask - ale szkoli mamusię
Mysia nie martw się. To co wyczuwasz to węzły chłonne. Moja starsza córka gdy była niemowlakiem miała bardzo powiększone, dosłownie widoczne bez dotykania. Były takie duże bo miała bardzo silną alergię i całą skórę chorą, szczególnie na szyi. Twoja mała ma jakieś uczulenie?
vikiigus, ja mam dokładnie tak samo...cały czas się martwię,że albo za zimno mu albo za ciepło ale dziś ubieram mu body z krótkim rękawem, spodenki 3/4 i skarpety i zobaczymy...no i oczywiście krem z filtrem 50.my czasem w samym body wystepujemy ale wtedy przykrywam lekkim kocykiem - a dzis miala kr rekawek, spodenki i skarpetki- ale mysle ze to za grubo blo - niepotrzebnie spodnie dlugie ! - i tez mam non stop dylematy- bo raz mam wrzenie ze za cienko a raz za grubo![]()