Becioo
mamusia 02'2011
GosiaLew, jak jest głodny to po jedzonku zasypia, aczkolwiek jego częste pobudki w nocy nie są związane z jedzeniem...w nocy to max 2 razy je, choć raczej tylko raz i potem nad ranem między 5:00 a 6:00 więc nie z głodu te pobudkiWitam wtorkowo
Becioo ja się przyzwyczaiłam już, co prawda doskwiera mi brak możliwości pogadania sobie z dorosłymi ludźmi czasem, bo jedynie to w sklepie się odzywam albo przez telefon. A Karolek to jak się budzi w nocy to je i zasypia czy potem ma problemy z zasypianiem? U mnie Kuba budzi si często, bo często 4 razy w nocy, w najlepszym wypadku 3 razy i w sumie to też go pierdki męczą, mimo, że w dzień robi kilka kup.
Igor co prawda zasypia bez problemu -mycie cyc butla i ma zaraz odjaz do krainy snow
ale juz kolo polnocy zaczyna sie krecic,prezyc,niby spi a jakos nerowowo sie rzuca w tym łóżeczku............zawsze spal do 3 najmniej a tak do 5 a teraz 1.30 pobudka byla wypil cyce i niby spi a sie wierci ja nie spie przez to bo czuwam ...kolejna pobudka 3.30.......je odkladam do lozeczka i wiercenie wiec biore go do siebie do łozka zasypia mi na brzuszku jest spokojny....budzi sie 6 rano i steka ..bedzie kupa bo on tak cisnie jak by mu miało tyłek rozwali az czerwienieje po buzi:-) no i ta kupa jakos mi dala do myslenia-teraz wybaczcie obrazowosc)))kolor miala normalny,musztardowy ale byla takiej kisielowatej konsystencji i miala grudki biale tak jak w kupkach jak byl malutki w pierwszych tygodniach,czy to moze cos oznaczac czy poprostu zrobil kupke np z nocnego karmienia z tych wygibasow i prezen i bylo jeszcze niestrawione mleczko?nie bylo jej duzo ,nie wylalao z pampresa))))o 7 zasnelismy i spalismuy do 9.30....choc ja bym wolala by bylo jak dawniej...spimy do 8 ale za to tylko z jednym karmieniem i spokojnym snem.....a on mi juz tak z 3 noc tak wariuje:-(