Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beciu biedny Lolek! To usypianie jak u mnie... w koncu zasnela przy cycu, moze byla glodna - dawalam jej w miedzyczasie to nie chciala...
wiecie co ja myslalam ze to bede miec takie poukladane chce spac, usypiam ja spi, wstaje bawi sie itp... a u mnie jakis rozgardiasz jest, ziewa proboje ja uspic, klade, drze sie, to mysle moze nie chce spac wiec biore do pokoju, ona znow placze, znow usypiam... ja glupieje od tego a ona tym bardziejnajgorsze ze czytam ten jezyk niemowlat i jeszcze bardziej jestem glupsza..
moja dzisiaj pół nocy znów przessała palucha przez sen... i wcale nie wiem czy robi to z głodu czy się uspokaja w ten sposób, co trochę wstawałam i patrzyłam czy się obudziła, a ona wstała dopiero o siódmej i teraz znowu śpi, ale chyba niedługo ją głód obudzi
Uważałabym można coś dziecku uszkodzić a przecież i tak podobnie jak czopki nie wspomaga to pracy jelit więc tez można przyzwyczaić do takiego wypróżniania.Becioo moja koleżanka przez 5mcy wkładała termometr do pupy, bo córa nie mogla się sama załatwić... teraz ma 9mcy i jest ok :-)