Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja ma dzis dzien mega ulewania i plucia na siebie jak tak dalej pojdzie body mi zabraknie
ja mam tak wrażliwy żoładek że po wodzie żródlanej - stołowej jak napisala tab- zazwyczaj boli mnie brzuch- a jak kiedyś wypiłam kranówę to zwymiotowałam - mamy po prostu fatalną i zastanawiam się co bardziej szkodzi- mineralna czy takie badziewie - ja wiem ze dla dzieciaczków malutkich to stopien mineralizycji nie powinien chyba przekraczać 250 mg na litr czy jakos tak - dlatego jestem ciekawa jakich konkretnie wód uzywacie - bo tak jak napisala tab - minerane maja chyba od 600 albo więcej - ja dla małej przegotowuje te z lidla ma chyba 218 - no niestety czasem dostanie cisowiankę lub nałęczowianke-bo taka ja piję - margoz- która masz dokładnie brite-bo wiem ,że sa różne, a sumie chyba zainwestuję żeby oczyszczac naszą kranówę
EDIT- ZSTANOWIŁA MNIE TA NAZWA STOLOWA - I SIĘ DOKSZTAŁCIŁAM - zawsze wiedzialm ze jest woda żródlana i mineralna i nawet nie zwróciłam nigdy uwagi że woda jest mineralna i ta mineralizowana czyli stołowa - czyli tak naparwde jest to woda sztucznie mineralizowana- swoja wiedze wzięłam stąd
Jak kupować wodę?

a mnie w tym roku czeka 10 rocznica 18-tych urodzin...
ok, źle napisałam nazwę - oczywiście chodziło mi o źródlaną - tę bez dodatkowych minerałów.