Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
GosiaLew, a jaką mieszanke wprowadzasz małemu? moze ma uczulenie na białko mleka krowiego...
clauditka, współczuję przeżyć, mam nadzieję że odzyskacie pieniążki
Margoz my na bebilonie pepti jesteśmy
Twierdzi, że jestem nienormalna, bo każda matka juz dawno wzięła by swoje dziecko i uspokoiła??!! Najgorsze, że pewnie ma rację!Nasia to dwie jesteśmy nienormalneJa jestem wściekła na męża jak nie wiem!!!! Mały odstawia znów ryki w łóżeczku. Jak go wezmę na nasze łóżko zasypia odrazu. Wczoraj nawet jak sie przebudził, tak ok 23ej to wrzeszczał jak opętany i nic nie pomaga- głaskanie, śpiewanie. Dziś go chciałam przetrzymać, choć płacz przeraźliwy ale mąż mnie skrytykował-delikatnie mówiąc- i wziął małego na łóżko. A mnie szlak trafia!Twierdzi, że jestem nienormalna, bo każda matka juz dawno wzięła by swoje dziecko i uspokoiła??!! Najgorsze, że pewnie ma rację!
mój się dziś wydzierał od 15 do 20... już śpi, ale była masakra. Był spokój tylko podczas jedzenia (i to nie do końca), 40min drzemki i kąpieli...
I nie było możliwości, żebym go 5godz nosiła, dzięki temu mam poodkurzane mieszkanie, bo jak odkurzacz pracował, to nie słyszałam, jak się drze... oczywiście odkurzałam na raty, żeby do niego zajrzeć, trochę ponosić itp, ale generalnie niewiele pomagało. Czekałam tylko aż zadzwoni dzwonek do drzwi, otworzę, a tam dzielnicowy :-) bo specjalnie wyglądałam przez okno, czy ludzie patrzą w górę i patrzyli, czyli było go słychać
masakra, możesz powiedzieć mężowi, że ty nienormalna, ale niektórzy to wręcz psychopaci więc niech siedzi cicho i się cieszy