polis1010
Leniuszkowa mama
I mi by sie farba przydala. Robilam kolor 2 miesiace temu ale juz totalnie zrudzialam. Dzis w ogole mam dzien typu wszystko jest beeee a ja w szczegolnosci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doriss tą dziewczynkę też nawet badali pod różnymi kątami - jej mama jest lekarzem. Teraz jest pogodnym dzieckiem, dużo się śmieje, wszystkim się interesuje. Ja wiem, że mój Gabryś czasem wydziera się, bo mu tak pasuje. Dziś np. jak płakał na spacerze, to kilka razy się zawiesił bo zobaczył coś ciekawego. On chce być teraz dużo na rękach, bo jest na etapie oglądania, a jak leży, to pole widzenia ma ograniczone. Ale i tak nie wyobrażam sobie, że mogłabym mieć inne dziecko - razem z mężem i psem pod względem charakterów tworzymy czwórkę niemal idealną :-) Gabryś ma temperament, a ja jestem osobą, która musi mieć zajęcie - i ma :-) Z moją koleżanką, która też ma "absorbujące" dziecko stwierdziłyśmy, że ten, kto przydziela dzieci, dobrze wie, jakie komu dać :-) ile kto jest w stanie wytrzymać :-)
To sie dobraliscieNo może taki typ i już
Gdyby umiał zamiast płaczu zaśpiewałby ci jak Stachursky - juz taki jesteeeem
Ja tez kocham najmocniej na swiecie moją małą lalunie nawet jak płacze i marudzi a ja czasem trace nerwy, np jak wczoraj nie chciala spac od 3-6.
Królestwo za konia!!!hej
a u nas dzisiaj byl bardzo dziwny ,senny dzien . Milusia zazwyczaj robi sobie 3 dłuższe drzemki w ciagu dnia a dzisiaj jeszcze dodatkowo ze 3 razy spala. Dwa razy bylismy na spacerku, Po obiedzie spaliśmy wszyscy !!! Milla przy cycu ,ja przy niej..Mężuś obok a Dorianek spal osobno juz dłuższy czas...
pozdrawiam i życzę miłego późnego wieczorku![]()