Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas też. Karmię teraz co 2 godztez bym chciala zwalic to na zeby ale nie jestem pewna czy to to. Jeszcze kilka takich nocy i bede spala na stojaco. Zamiast coraz lepiej to u nas coraz gorzej z tym nocnym spaniem.
i nie wiem czy tak go sama nauczyłam, bo jak sie wiercił to zaraz mu cycka dawałam, czy naprawdę jest głodny. Ssie tak ok 5 min i śpi dalej. Wykańcza mnie to trochę. Dziś spróbuje mu dać w nocy mm, zobaczymy, czy dłużej pośpi.U nas też. Karmię teraz co 2 godzi nie wiem czy tak go sama nauczyłam, bo jak sie wiercił to zaraz mu cycka dawałam, czy naprawdę jest głodny. Ssie tak ok 5 min i śpi dalej. Wykańcza mnie to trochę. Dziś spróbuje mu dać w nocy mm, zobaczymy, czy dłużej pośpi.

Weszlam teraz do pokoju a Lenka juz spi na brzuszku. Myslicie ze powinnam ja przekrecic na plecy?? Troche sie boje tego spania na brzuchu bo ona sie jeszcze z brzucha nie przekreca.