Dziendobry
No ja czekam na lot, ohhh bedzie to bardzo dlugi dzien. Wstalam dzis o 4 rano zeby moze usnac w samolocie, zobaczymy czy sie uda. Witaminy biore tylko akurat nie pamietam nazwy, ginek mi dal ostatnio oczywiscie dla kobiet w ciazy. Sadze ze z ta waga i witaminami to mit. tez mam suoer wyniki ale witmainy biore, zreszta ja zawsze biore nawet jak nie jestem w ciazy. Widze ogromna roznice po witaminach.
Ogolnie czuje sie super. Jestem w szoku bo juz zaczelam 2 trymestr i ani razu nie wymiotowalam, mdlosci tez praktycznie nie mialam. Jak by nie spiaczka i rosnacy pas to bym nie byla pewna czy w ciazy jestem. CHodz i tak dalej chodze w wszsytkich swoich ciuchach. Na szczescie bo nie wiem w czym bym w chinach wystapila a tu prezenatcije itp takze musze byc w garsonkach. Ta ciaza jest kompletnei inna od pierwszej. Ale tez sadze ze duzo ma wspolnego z tym jaki styl zycia prowadzilam przed ciaza. Przed pierwsza lat 26 imprezy itp, teraz zdrowa dieta, cwieczenia, duzo odpoczynku. Organizm w calkiem innym stanie niz za pierwszym razem.
Polis to Ty dwie praca ciagniesz?