figa777
Mateuszek i Kubuś
Aniaprzemka to życzę udanej zabawy i czekamy na fotki w tej kreacji :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam jeszcze raz moze powiem cos o sobie...jestem Ela mam 35latStara wiem mam Synka Sebastianka i czekam na dzidzie jeszcze nie znam plci....w Lutym
![]()
hej hej
trochę mnie nie było - problemy z netem a potem wyjazd, ale już jestem i zabieram się do czytania
Witam nowe Mamusie
Dziewczyny mam takie dziwne uczucie od dwóch dni jakby dzidzia się pchała do wyjścia... Do tej pory ruchy czułam raz z jednego boku, raz drugiego. Teraz mam wrażenie jakby się wiercił tuż za spojeniem łonowym, tak bardzo nisko, że czuję jakby miał wypaść zarazDo tego wszystko mi tam na dole drętwieje i taki jakiś ogólny dyskomfort w zw z tym odczuwam. Czuła któraś z was podobnie? A może chociaż wiecie czy to normalne?