bobomama24
Mama Izy i Martynki
Ja mam nadzieje zobaczyc moje slonko za 5 dni w calej okazalosci
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mówię wam,że myślałam,że urodzę na kiblu tak mnie przeczyściło,do tego mały tak sie tym napinaniem zdenerwował,że jeszcze dołożył mi od środka:-(Myślałam,że się nie wyprostuję.
Myślę sobie, że co organizm, to reakcja. Może mam wyjątkowo ukrwione wszystko. Nie wiem. Po stosunku w ciąży też nie wszystkie plamimy.witam i ja dzisiaj
noc bez rewelacji, wstawanie co 2 godziny na siusiu i ból kręgosłupa i nóg, szczególnie przy przekręcaniu
rachell, ja też brałam Pimafucin i nic takiego nie miałam, ale dobrze że lekarz Cię zbadał i wszystko jest z dzidzią ok. odpoczywaj teraz
miłego dzionka dziewczynki
Znajomy opowiadał dziś mojemu mężowi, że jego żona też w każdej ciąży coś takiego przeżywała. I że też nie wiadomo było do końca jaka przyczyna. A wszystko wskazywało na to, że nic złego się nie dzieje. I nie działo. Dzieci mają jak marzenie.rachell, wiem co przeżywasz, bo ja też miałam kilka razy plamienia z niewiadomo jakiej przyczyny
na szczęście teraz jak na razie się uspokoiły, więc jeśli lekarz powiedział, że jest ok, to nie martw sie, tylko zwolnij tempo i jak najwięcej odpoczywaj, a wszystko będzie dobrze