Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wszystkiego najlepszego! Też listopadowe dziecko, bo ja miałam urodziny we wtorek :-) i też w sobotę robię imprezę. A ja zawsze mam takiego pecha, że jak mam robić jakaś imprezę, to cały czwartek i piątek jestem w pracy. Dzisiaj prawie 12 godzin, bo od 9 rano do 21, (o 10 miałam szkolenie a potem po przerwie obiadowej do 20:30 zajęcia) o dziwo nawet nie jestem bardzo padnięta, właśnie upiekłam placek, zaraz bierzemy się z m. za biszkopt, a jutro rano zakupy i do pracy do 17, a potem szykowanie jedzonka :-( Taki już los, niestety nikt tego za mnie nie zrobi.a moj chłopczyk mial wczoraj urodzinki - 2 latka
ale taka wielka impreza będzie dopiero w sobotę u dziadków bo on i tak jeszcze nie kuma i można było przełożyć a wczoraj tez było wesoło![]()
Nie tylko w Polsce listonosze sa leniwi ?!Kurde a mnie listonosz zdenerwował.Otworzyłam mu drzwi domofonem,a ten k***s zostawił mi avizo w skrzynceCiężko mu było wejść na 3 piętro,za to ja muszę teraz na pocztę biec:-(Normalnie im tam coś powiem.
![]()