reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam:tak: u mnie kreska na brzuchu jest już dawno widoczna, co do pępka, to póki co jest wklęsły, jestem ciekawa czy zrobi się z niego antenka;-) Zaobserwowałam, że w bardzo szybkim tempie rośnie mi brzuch i tak się zastanawiam, jak będę wyglądać za 2 miesiące:szok:
Jeśli chodzi o choinki, to ja lubię mieć ja ubrana wcześniej na 6 grudnia. W tym roku pewnie choinkę sobie darujemy, ponieważ tuż przed świętami przeprowadzamy się. Pewnie zrobię/kupię stroik;-)

reklama
witajcie
u mnie pępek wyskoczył, z czego śmieje się synek mówiąc, że jest bardzo śmieszny :)))
nocka w miarę przespana, parę razy siku, ale nogi tak strasznie nie bolały, tylko trochę, ale dało się wytrzymać
teraz już zeżarłam ptysia, nie wiem, strasznie w tej ciąży mam chrapkę na ptysie, choć wiem, że te grzeszki będzie ciężko później zrzucić :( ale to jest silniejsze ode mnie
wczoraj mnie brzuch pobolewał, ale wzięłam nospę i dzisiaj jest lepiej
miłego dnia z pięknym śnieżkiem, bez ciapy :)))

mi tez tak delikatnie wyskoczył pępek, a w tamtej ciąży dopiero pod koniec bo większość czasu był zupełnie plaski jak u ufoludka hehe

witam,
ale dzień
Nosa za drzwi nawet nie wysunę, taka zimnica.

A ja mam delikatną kreskę, pępek jeszcze w środku, choć już niedaleko, żeby wyskoczył.

Co do świąt, to nie przepadam. Kojarzą mi się rodzinnie, a my będziemy sami. Najfajniejsze święta były w dzieciństwie, jak jeszcze rodzina była jakoś w kupie. Liczę na to, że za rok będę zachwycona. W końcu będzie z nami Martynka :)

dzisiaj mam imieniny i w prezencie od losu odstałam dwa sine ROZSTĘPY na lewej piersi pod brodawką (pocieszam się że w stroju nie będzie widać)
płakałam całą godzinę bo widać że jak ktoś ma dostać rozstępów to i tak dostanie i żadne kremy nie pomogą:-(
co do kreski i wystającego pępka już się przyzwyczaiłam nawet pajączki mnie tak nie załamały taj to :-(

dzisiaj mam imieniny i w prezencie od losu odstałam dwa sine ROZSTĘPY na lewej piersi pod brodawką (pocieszam się że w stroju nie będzie widać)
płakałam całą godzinę bo widać że jak ktoś ma dostać rozstępów to i tak dostanie i żadne kremy nie pomogą:-(
co do kreski i wystającego pępka już się przyzwyczaiłam nawet pajączki mnie tak nie załamały taj to :-(
Sama jeszcze nie używałam, ale podobno perfecta mama dobrze działa i to na te powstał już rozstępy.

reklama
lizzy0209 ja dopiero teraz zauważyłam ze ty z Mikołowa jestes :-) w sumie z okolicy jest nas tylko kilka osób...:-)
Nie martw sie rozstępami...to takie ślady macierzyństwa-kobiecosci....:-) wiem ze ciężko sie z tym pogodzic ale masz je dlatego ze rosnie w tobie coś niepowtarzalnie pięknego, co kochac bedziesz ponad swoje siły....pamiętaj o tym :-)

Do góry