Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.agniesia musisz pogadać z lekarzem, ja jutro tez swoją lekarkę wypytam o poród ale znając ją to pewnie mi powie, że jeszcze mamy czas na takie rozmowy.
Rutkosia ja na stronkę o różach z bibuły trafiłam całkiem przez przypadek, i tak mi się spodobały kompozycje, że zaczęłam szukac w necie też innych kwiatów, prawdziwe cuda można stworzyć z bibuły i krepiny, te kwiatki wyglądają na zdjęciach jak żywe. Krępine już kupiłam po południu spróbuje możne chociaż z jedną róże zrobić, ciekawe czy mi się uda, bo trochę z tym schodzi a ja do najcierpliwszych osób nie należę.
Ale najwazniejsze są chęci a potem efekt końcowy jest zniewalajacy;D W pracy robiliśmy je masowo poprostu tak jak i bombki na swięta. Wracałam z pracy to do domu robiłam poprostu szał;D Ale warto bo rzadko się widzi takie prace a są śliczne i oryginalne.Nic więcej poza tym co ostatnio (chyba w piątek) pisałam na "Badaniach" i do porodu nic więcej się już nie dowiem, dopiero jak mała zbadają, to się okaże, co z tym nieszczęsnym robakiem.Napisz mi lepiej jak tam twoja córcia bo nie mam najświeższych wiadomości co do jej zdrówka ?? czy wiesz juz coś wiecej ??
Kupiłam dzisiaj torbe w biedronce i chyba zacznę pakowanie, miałam się spakować przed świętami ale najpierw ten szpital później przygotowania do świąt no i zleciało do dzisiaj. Myślę, że dotrwam do lutego, ale czasami jak bardzo źle się czuje to mam wrażenie że powinnam już mieć wszystko spakowane, zwłaszcza że przed moim pobytem w szpitalu wydawało mi się, że co tam wrzucić kilka ciuchów do torby i po sprawie, a jak przyszło mi się pakować to pomimo tego, że miałam wszystko naszykowane to nie wiedziałam w co mam ręce wsadzić.