Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
spokojnie, może mały spacer na poprawę humoru?myślę ze nie az tak jak w połączeniu z genami mojej mamy hehehe
ja juz świruje...
prędzej łyknę ten olejek rycynowy niz moje dziecko ma mieć charakter po swojej babci...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
.
No to pozbywam się czopa.
Nie wiem ile tego tam powinno być, ale już trochę podbarwionego gluta było.
Skurcze krótkie i nieregularne.
I masa emocji. Czy melisa zadziała na macicę, bo muszę się wyciszyć, a nie chcę potencjalnej akcji wyhamować.

. A taka mialam cicha nadzieje wczoraj jak mi kawalek czopa odszedl. Niestety przez cala noc nic-zadnych skurczybykow. hehehe, mi też jeszcze kawałek został....na deser :-)Chyba zaraz dokończę ananasa ;-)
A swoją drogą, to jakoś wcześniej nie sięgałam po świeżego, bo mi się wydawało, że suchy będzie. Kiedyś, wieki temu jadłam i może trafiłam na feralnego i stąd takie przekonanie. A tu taka niespodzianka. Słodziutki, soczysty. Mniam.hehehe, mi też jeszcze kawałek został....na deser :-)