reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Dziewczyny chciałam się Was poradzić bo nie wiem co mam robić... Przez cały dzień stawia mi się macica a od jakiejś godziny półtorej cały czas mam twardy brzuch i ból..... Jak myślicie co mam zrobić?? dzwoniłam do niego na kom ale nie odbiera i czekam czy oddzwoni...

a moze to skurcze Braxtona-Hicksa, moga sie zaczac nawet 6 tyg przed porodem

reklama
Napewno dam znać co i jak,czy to w nocy czy rano po wizycie w szpitalu. buziaki dziewczynki ja juz się żegnam może uda mi się zasnąć bo jutro pewnie dużo wrażeń mnie czeka w szpitalu:/ A tu noc jeszcze niepewna.. Ppapa

Rutkosia, trzymaj się dzielnie przez nockę
wiecie co, naoglądałam się zdjęć bobasków na grudniówkach i normalnie nie mogę sie już doczekać, jak mała sie pojawi, oj żeby jakoś przyspieszyć te tygodnie :))) siem rozmarzyłam hehehe

Ewitka też się pomodliłam dziś za Twoją córeczkę w Kościele. Tyle osób jest z Wami, więc musi być dobrze.

witam wieczorkiem :)

ja cały czas mam takie nieregularne skurcze (oj te braxtony) - a najlepsze , że nie są zbyt bolesne - tak szczerze to przedtem bardziej mnie bolało czasami ...za to bardzo nieprzyjemne i tak właściwie to mogę sobie oddychanie poćwiczyć :tak:

za to ledwo chodzę , ledwo siedze i ledwo myślę :-D

i wszystko sprawia mi taki dyskomfort ... sikam co 5 minut chyba i mam tylko nadzieję , że nie bede musiała tak męczyc sie do terminu...

tak więc Rutkosia- tak nas widać natura do porodu przygotowuje ;-)

pozdrawiam wszystkie brzuchatki...teraz to się pomału zaczniemy "sypać" ...ciekawe która następna ...

Jesli mam obstawiac to wybieram ciocie Rutkosie.Mysle ze te bole nie sa bezpodstawne.Tym bardziej ze wcale nie ustepuja z tego co widac.Mysle ze grono mamusiek sie nam powiekszy...

Hej kobietki ja zaraz złażę z wyrka i idę się wykąpać i jadę do szpitala dowiedzieć się co i jak także jak tylko będę coś wiedziała to napiszę napewno.

Aaaa i zapomniałam dodać że w nocy też mi się brzuchol stawiał i boli brzuszek cały czas także zobaczymy co mi powie ginek.

Buziaki kochane mamuśki;*;-)

Rutkosia, to daj znać, co powiedzą, trzymaj się ciepło :)
ja dzisiaj pospałam do siódmej nawet, mimo bólu nóg, oczywiście z przerwami na siusiu i rozprostowanie bolących nóg
uważajcie dzisiaj dziewczyny, bo ślisko jak nie wiem

reklama
Rutkosia - wpadłam właśnie z rana zobaczyc co u ciebie - hmmm no ciekawa jestem ciekawa :)) Trzymam mocno kciuki :tak::tak::tak:

Ja w nocy miałam dzis takie dziwne uczucie - bardzo bolało mnie podbrzusze ale nie jak skurcze tylko tak non stop - tak jakby mała się powoli w dół przesuwała - w sumie juz chyba czas na jakieś ruchy w kierunku porodu nie ;-):-)

margoz ja tez się doczekac nie mogą :tak:

crazy mama ja tez obstawiam Rutkosie ;-)

Do góry