bobomama24
Mama Izy i Martynki
kaasiutka to ci Chłop szaleje normalnie.Oczywiscie Miłoszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A myślałam, że ja mam najgorzej... Ja to co 2 godziny do niej wstaję, ale poza tym to aniołek po prostu...Dziś stwierdzam że mój Miłek Zgniłek ma ADHD! Ciort z niego a anie dziecko. Ze spaniem w ciągu dnia to cholera jasna jak pies z kotem, pies sobie a kot sobie. Śpi tfu znacyz drzemie po 15 min i potem 2 godziny aktywny gały jak kot srający na polu ma i nie w głowie mu sen. Trzy dni zamiatam schody i nie moge skonczyć bo juz rozdarty jest ... a wieczorem? zaspypia ok 21.00, po chwili juz mnie woła lece z cycem, zasypia i znów mnie woła i tak w koło Macieju. Za piatym razem jak mnie woła to sie kłade obok z cycem i juz nie wstaje, masakra jakas ... a rano człowiek by pospał to ten turlańce odstawia, a ze duze wyro mamy bo mąż niewymiarowy to ma chłopak pole do popisu![]()
Dziś stwierdzam że mój Miłek Zgniłek ma ADHD! Ciort z niego a anie dziecko. Ze spaniem w ciągu dnia to cholera jasna jak pies z kotem, pies sobie a kot sobie. Śpi tfu znacyz drzemie po 15 min i potem 2 godziny aktywny gały jak kot srający na polu ma i nie w głowie mu sen. Trzy dni zamiatam schody i nie moge skonczyć bo juz rozdarty jest ... a wieczorem? zaspypia ok 21.00, po chwili juz mnie woła lece z cycem, zasypia i znów mnie woła i tak w koło Macieju. Za piatym razem jak mnie woła to sie kłade obok z cycem i juz nie wstaje, masakra jakas ... a rano człowiek by pospał to ten turlańce odstawia, a ze duze wyro mamy bo mąż niewymiarowy to ma chłopak pole do popisu![]()
No to tylko pogratulować obrotnościa u nas 3 obroty brzuch-plecy-brzuch-plecy i na drodze stanela szafka.Mala popatrzyla tylko co jej blokuje i szczezry bezzebny usmiech