jjjjjjjjjj1990
Aktywna w BB
Właśnie dzwoniła kadrowa poinformowac że nie przedłużają mi umowy, ale że do dnia porodu ZUS mi będzie płacił, a potem należy się macierzyński tylko muszę w zusie dopytać jakie papiery złożyć itp
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Macierzyński nie będzie Ci się należał bo nie będziesz już pracownikiem. Kadrowa wprowadziła Cię w błąd.Właśnie dzwoniła kadrowa poinformowac że nie przedłużają mi umowy, ale że do dnia porodu ZUS mi będzie płacił, a potem należy się macierzyński tylko muszę w zusie dopytać jakie papiery złożyć itp
Bratowa dostawała zasiłek z ZUS. Niewielki, bo rzędu 1300 zł, ale zawsze to więcej niż 500+Macierzyński nie będzie Ci się należał bo nie będziesz już pracownikiem. Kadrowa wprowadziła Cię w błąd.
Może doczytaj kto i do kiedy będzie płacić bo piszesz nieprawdę.D d
Witaj do dnia porodu masz L4 ciążowe nie obejmuje tego że można tylko pół roku . To raz , dwa do dnia porodu firma Ci płaci a później już ZUS .
Dokladnie masz rację.Może doczytaj kto i do kiedy będzie płacić bo piszesz nieprawdę.
Głupoty piszeszD d
Witaj do dnia porodu masz L4 ciążowe nie obejmuje tego że można tylko pół roku . To raz , dwa do dnia porodu firma Ci płaci a później już ZUS .