Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy ta osoba zdaje sobie sprawę z tego, że właśnie na publicznym forum podzieliłaś się informacją, że ta osoba łamie prawo (bo dzielenie się takimi danymi jest niezgodne z rodo), że firma działa niezgodnie z prawem i że Ty planujesz wyłudzanie świadczeń (tak, tak to L4 się w praktyce nazywa).Tak mam osobę w bliskim otoczeniu która pracuje w kadrach w tej firmie![]()
Usunęłam poprzednie posty bo widzę że wyniknela z tego burza nie potrzebuje nerwów na początku ciąży i która bardzo długo się starałamCzy ta osoba zdaje sobie sprawę z tego, że właśnie na publicznym forum podzieliłaś się informacją, że ta osoba łamie prawo (bo dzielenie się takimi danymi jest niezgodne z rodo), że firma działa niezgodnie z prawem i że Ty planujesz wyłudzanie świadczeń (tak, tak to L4 się w praktyce nazywa).
Zrobiłaś jedną betę, poczekaj może z tymi planami zwolnienia i ginekologa na ten moment? Albo idź na normalne L4, skoro tak bardzo Cię to stresuje.
A co do pracodawcy, to wiesz, zawsze zaczyna się od jednej osoby, która chce, żeby jej prawa były szanowanea potem leci lawina. Są już pojedyncze przypadki, kiedy pracodawca postępuje tak, jak powinien, ale dopóki my same będziemy omijać system, to nic się nie zmieni. Znaczy zmieni się tyle, że nasze wnuczki nie będą miały L4 w ciąży.
A z tego co się orientuję mdłości w ciąży to jeden z powodów dlaczego można przejść na L4. A właśnie napisałam wyżej że je zaczynam mieć. Z grypa żołądkowa do pracy nikt nie chodzi a w ciazy mdłości to nagle nie jest choroba a L4 to wyludzanie wg pani. Żegnam się dziś z forum bo widzę tylko wrogie nastawienie do innych mam a powinno być odwrotnie.Czy ta osoba zdaje sobie sprawę z tego, że właśnie na publicznym forum podzieliłaś się informacją, że ta osoba łamie prawo (bo dzielenie się takimi danymi jest niezgodne z rodo), że firma działa niezgodnie z prawem i że Ty planujesz wyłudzanie świadczeń (tak, tak to L4 się w praktyce nazywa).
Zrobiłaś jedną betę, poczekaj może z tymi planami zwolnienia i ginekologa na ten moment? Albo idź na normalne L4, skoro tak bardzo Cię to stresuje.
A co do pracodawcy, to wiesz, zawsze zaczyna się od jednej osoby, która chce, żeby jej prawa były szanowanea potem leci lawina. Są już pojedyncze przypadki, kiedy pracodawca postępuje tak, jak powinien, ale dopóki my same będziemy omijać system, to nic się nie zmieni. Znaczy zmieni się tyle, że nasze wnuczki nie będą miały L4 w ciąży.
Na mdłości są leki na receptę. Lekarze zapisują, xonvea/bonjesta z tego co pamiętam. Możesz o takie poprosić na wizycie.A z tego co się orientuję mdłości w ciąży to jeden z powodów dlaczego można przejść na L4. A właśnie napisałam wyżej że je zaczynam mieć. Z grypa żołądkowa do pracy nikt nie chodzi a w ciazy mdłości to nagle nie jest choroba a L4 to wyludzanie wg pani. Żegnam się dziś z forum bo widzę tylko wrogie nastawienie do innych mam a powinno być odwrotnie.
Na to nie ma zwolnienia, nie ma na to kodu.A z tego co się orientuję mdłości w ciąży to jeden z powodów dlaczego można przejść na L4. A właśnie napisałam wyżej że je zaczynam mieć. Z grypa żołądkowa do pracy nikt nie chodzi a w ciazy mdłości to nagle nie jest choroba a L4 to wyludzanie wg pani. Żegnam się dziś z forum bo widzę tylko wrogie nastawienie do innych mam a powinno być odwrotnie.