reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

2 dzień za mną :tak: mi ciążowych zostało 4kg, ale za dużo mam ok 10kg, więc jest co zrzucać :-) najchętniej bym zaczęła biegać, ale to się z domu nie wyrwę, odkładam na trenera 400zł za 12 zajęć ;-) może od stycznia mi się uda :tak:

reklama
mi zalezy na tym by troszke tłuszczyku z bioder zrzucić no i ujędrnic skore na brzuszku... ale poki co to ledwo znajduje czas by sie umyc, zjesc cokolwiek...a gdzie tu myslec o cwiczeniach i ukladaniu jakiejs mniej tłustej diety...jem co mi wpadnie w rece byle tylko zaspokoic wilczy glod jaki mi towarzyszy ostatnio:-p:-D

nie no przy karmieniu dieta nie ma sensu, nie chcę mleka stracić :no: mi zostało 61 dni karmienia cyckiem, bo będę karmić do 1.12 :tak: ja jak wrócę do pracy to na bank nie znajdę "samozaparcia", za bardzo siebie znam, potrzebuję bicza nad sobą :-) teraz mam motywację, bo źle wyglądam i nie ma opcji, żebym tak wróciła między ludzi :-p jak nie złoże na trenera, to z nim będę ćwiczyć, haha Trening brzucha ABS 8 Minute ;) - YouTube na samo patrzenie jestem zmęczona :eek:

Karolina o super !! będziesz mieć motywować, haha :-D

Super dziewczyny! Pełna mobilizacja - na Sylwestra będziemy laseczki :-) Ja w weekend odpuściłam ale dzisiaj też robię brzuchy i ćwiczenia na uda. Od przyszłego tygodnia zaczynam regularne masaże - wolę wydać na to i lepiej się czuć niż na nowe ciuchy ;-) Trzymam kciuki!

irisson, pewnie ze jakis drakonskich diet stosowac nie mozemy, bo przede wszystkim musimy sie zdrowo odżywiać... ale mozna sie ograniczac w pewien sposob, zjesc 1 jajko zamiast dwóch, kapanke posmarowac margaryną zamiast maslem, bo ma o polowe mniej tluszczu, albo w ogole nie smarowac niczym... nie zjadac pól blachy ciasta dziennie...itd:p mi z tym ciezko bo ciagle siebie usprawiedliwiam ze przeciez taka biedna zacharowana teraz jestem, czasu na zadne przyjemnosci nie mam:p to chociaz se dowale łyche masła do jajecznicy:p a na sniadanie wcinam cini-minis, a przy okazji bycia w biedronce zawsze wezme sobie ze dwa cukierki chociaz(bo głupki zawsze przy kasach mają jakies pyszne cukierki na wage ostatnio...), no i co chwile pieke szarlotke... :sorry:

ja przed karmieniem zjem, na karmie Młodą i jestem głodna :eek: i tak w kółko, a jak się nie najem, to masakra, cały czas myślę o jedzeniu, na szczęście mąż nas trzyma krótko, wszystko zdrowe, a że ja nie solę i nie pieprze, to też plus :tak: no i czekolady nie jadłam od porodu :-D co na mnie jest sukces :tak: gorzej bo uwielbiam owoce i teraz są brzoskwinie, po których mam okropne wzdęcia, ale nie mogę sobie odmówić :sorry:

mala.di, margaryna to najgorsze g.... tłuszcze trans, lepiej cienko porządnym masłem min 83% tłuszczu posmarować, które ma mnóstwo witaminy A.

Trzymam kciuki za Wasze weidery.

reklama
Do góry