reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

irisson, ehh..., nie zaczelam. ostatnio kiepsko u mnie ze znalezieniem czasu na cwiczenia. Mam nadzieje, ze zaczne znow cos robic.
Moje brzuszki przerwalam, bo efektow brak, a teraz ciezko sie zebrac do wysilku znow.
Ale irisson gratuluje samozaparcia i trzymam kciuki. Dam znac jak cos w koncu zaczne robic :/

reklama
przyszedł mój pas Pani Teresy, ale jestem szczupła w nim ! nie mam w ogóle brzucha i boczków, nie roluje się, całkiem dobrze się w nim stoi, chodzi, siedzi niewygodnie :sorry2: dzisiaj na godzinkę ubiorę i codziennie będę zwiększać czas :tak:

pokah no to trzymam kciuki za znalezienie czasu :tak:

irisson, zmobilizowalam sie a raczej Ty mnie zmobilizowalas do ruchu. Tyle ze zamiast A6W zrobilam te cwieczenia Ewy (na ktora ostatnio jest jakies bum medialne) http://www.ewachodakowska.pl/files/darmowy-program-treningowy.pdf
zrobilam wszystkie cw ale te co mozna bylo to w wersji stacjonarnej na 10 sek zamiast 20 bo nie dalam rady. Reszta oczywiscie tez w wersji minimum czyli 10 potorzen a nie 15. Udalo mi sie, jak Junior spal i sie zmachalam strasznie.

Mozesz podac linka do tego pasa Pani Teresy. Ciekawi mnie jak on wyglada. Jaki masz rozmiar i jaki obwod talii?
Moj pas jest lipa, za duzy i nic a nic nie daje :/

asia, no to tego nie wiedzialam ze to niezdrowe... chociazby Rame reklamuja przeciez jako cos co jest takie super. dałam sie nabrać. czyli trzeba niczym nie smarować:p albo wlasnie spryskiwac oliwą:p

pokah, ja ogladam 'pytanie na śniadanie' i tam wlasnie mozna sobie trenowac z tą ewą...no ale jakos mi sie, po pierwsze, nie chce...po drugie najczesciej wtedy siedze i cycuje małą

mala.di, ja TV ogladam tylko wieczorem jak przed spaniem karmie mlodego, bo tez rano jakos nie ogarniam i na cycu co godzine wisi, bo spi tylo na chwile, i zanim  wydostane sie z sypialni, to jest jakas 10 albo i pozniej.

Irisson ja też chcę ten pas bez ćwiczeń tyle cm mniej :rofl2: tylko ja bym musiała w nim non stop chodzić :eek::-D ech na razie zpróbuję diety i ćwiczeń póki co mam plan -15 do wiosny :)) może wtedy na jakąś robote się skuszę :)

Ja nosilam pas chyba najwczesniej bo gdzies 2-3tyg po porodzie i powiem ,ze pomagal i troche dzieki niemu spadl mi brzuch, ale odkad polozna zakazala do zakonczenia pologu tak go nie zalozylam(zreszta kto wie czy nie przez to mialam tyle czasu krwawienia:eek:).Jeszcze poczekam ten tydzien (bo dopiero mi sie plamienia delikatne koncza) i wroce do pasa, moze nawet brzuszki?:cool2:
Ja tez ogladam ,,pytanie na sniadanie'' czesto, ze dwa razy nawet cwiczylam z ta ewa:-D
AAaaa i super ,ze ja za swoj pas dalam 65zł w sklepie medycznym:crazy:, a irisson znalazlas oferte za 40pare zł

reklama
Do góry