reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Ojej a wczoraj sie martwilam ze mam taki sam problem z Cola, ja tez i to zimna z lodowki jeszcze najlepiej z lodem codzinnie wypijam conajmniej szklanke , czuje sie z tym zle ale poprostu musze :(

reklama
kakarolina ja od razu na początku ciąży ginkę spytałam, czy można colę light, bo jestem od niej niestety uzależniona. Odpowiedż jaką uzyskałam: To kiedy pani będzie piła jak nie teraz, przecież nie przy karmieniu? Toteż z lekkim sercem podpijam sobie przez całą ciążę. Oczywiście nie w ilościach hurtowych jak wcześniej :)

Ostatnia edycja:
Ja nigdy nie zrozumiem jak to może komuś smakować:tak:, ale moja siostra też uzależniona. Ja bym umierała z pragnienia i miałabym tylko pod ręką odkamienicze to bym już wolała normalną, bo słodzik to już dla mnie za dużo syfu, wolałabym nic nie wypić:-) Moją siostrę straszę, że w ciąży ma rzucić swój nałóg i obiecała, że tak zrobi - zobaczymy:tak:

reklama
Do góry