reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

to ja chyba dziwna jestem, wrzeszczę jak mi dziecko rusza moje włosy
Ale syn mi mówi że jestem piękna nawet jak wstaję rano z łóżka wyjątkowo rozczochrana i z podkrążonymi oczami:)

W domu to ja robię za fryzjera i lecę maszynką po dwóch głowach, za niedługo dojdzie trzecia:)

reklama
K4rol4 rzeczywiscie jest różnica.Ja jakos nie moge robic tej 6 bo chyba zle cwicze.Boli mnie kark i szyja w trakcie cwiczen.W Naleczowie sa zabiegi jakims laserem na rozbijanie kom tluszcz.Drogie ponad tys zl ale podobno po 1 zabiegu jest ubytek do 6 kg.Jakby tak wygrac w totka.....
Mi cwiczenia chyba nic nie pomoga bo mam jakies wzdecia.Ostatnio zmierzylam sie rano i po poludniu(nie jadlam duzo)i roznica 5-6 cm wiecej.Zreszta widze po spodniach.Rano luzniejsze a potem ledwo wciskam.Ostatnio w lumpku kupilam super sukienke.Jak przymierzylam ewidentnie brzuch ciazowy.W miescie patrza sie na moj brzuch i mi glupio bo jedno w wozku,drugie obok i jeszcze brzuch...:wściekła/y:

doti12
sprawdz czy nie masz tej szpary pomiedzy miesniami, o ktorej bylo juz wczesniej w tym watku (rozstep miesnia prostego brzucha)
ja szpare jeszcze mala mam i wieczore tez mi brzuszek wywala z tym ze juz nie wyglada na ciazowy, a na obiedzony
i dlatego nie cwiecze brzuszkow bo sie boje, a spiny na ta szpare tez olewam bo nudne sa i nie potrafie sie zmobilizowac, z czasem tez krucho (chociaz teraz moglabym, ale nadrabiam internet)

doti pisze:
Ostatnio zmierzylam sie rano i po poludniu(nie jadlam duzo)i roznica 5-6 cm wiecej.Zreszta widze po spodniach.Rano luzniejsze a potem ledwo wciskam
Bo to nie jest kwestia samych ilości, ale też i tego co jesz. Zwróć uwagę na dni kiedy bardziej Ci brzuch wzdyma i przypominaj sobie co wtedy jadłaś. Jednego będzie wzdymać po tradycyjnych wzdymaczach inny będzie miał "swoje". Jelita każdego są inne i trzeba po prostu ograniczać to, co nie służy. Mój M na przykład potrafi wtranżolić całą mega paczkę chipsów i żyje dalej. A ja zjem malutką i nie dość, że boli mnie brzuch, to jeszcze mnie wzdyma.

Pokah a co do tego rozstępu mięśnia to to samo przechodzi? bo ja ostatnio trochę ćwiczyłam i zauważyłam ,żę ta ,,przestrzeń ''pozostaje bez zmian i nie wiem czy cośz tym robić czy samo dojdzie do siebie:eek:

Jak dotychczas nie zeszło to już nie zejdzie, ja też trochę mam. Większe szpary się operuje, trzeba kontrolować teraz bo przy tym lubi wyjść przepuklina.

reklama
Do góry