KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Tau- swierze ogorki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i pod skórą są grudeczki ale takie których wydusić nie można. Od poczatku ciąży staram się nie nakładać tapetki więc skóra oddycha na calego.
Mi żadne kremy nie pomagają, bo po prostu mam zbyt cienką skórę pod oczami i naczynia krwionośne prześwitują. Kosmetyczka powiedziała, że tylko tuszować to można - żaden krem nie pogrubi przecież skóry 
Jak jest u Was z cerą?Pozdrawiam

No i jest ona teraz bardziej nawilżona, mimo że jakoś bardzo nie zmieniłam sposobu dbania o nią - a przed ciążą była bardzo przesuszona, także naskórek gubiłam płatami, jak gad jakiś

Dziewczyny a jak się ma wasza cera na tym etapie ciąży?
Moja wyglądała ładnie ale teraz mam wrażenie, że jest jakaś taka rozpulchnionai pod skórą są grudeczki ale takie których wydusić nie można. Od poczatku ciąży staram się nie nakładać tapetki więc skóra oddycha na calego.
Jak jest u Was z cerą?
Pozdrawiam
Teraz szczęśliwie wszystko mi wróciło do normy, ale mam wrażenie, że więcej mam różnych plamek i łatek. 
. Oczywiście od czasu do czasu się jakiś syfek pojawi ale na krótko
. Jeśli chodzi o makijaż to nie stosuję odkąd zaszłam w ciążę, stosuje krem Cutibazę i Nivea Soft a od czasu do czasu jak jest chłodniej podkład i puder:-). No i tusz do rzęs jak do ludzi wychodzę 
Kalina, kiedys testowalam ziaje, ale to bylo dawno temu i prawde mowiac juz nie pamietam, dlaczego kupilam inny kremik, wiec chetnie przetestuje jeszcze raz!![]()
No i na pazurki - jeśli nosisz dłuższe, bo krem jest w pudełeczku, a nie w tubce i nabierając możesz sobie przyokazji zaafundować żółtą odmianę frencza 
No więc w skrócie tym razem:
Oczywiscie w wiekszości chodzę "soute" bo tez mam na wzgledzie żeby skóra sobie odychała, ale jak wychodze z domu to te cholerne cienie po oczkami musze zamaskować, albo makijażem, albo okularami :-) ;-)No i rzęsy obowiazkowo wymalować muszę :-) A i jeszcze zapomniałam, że policzki delikatnie rózem musnąc trzeba bo blada jestem z natury okrutnie .stosuje krem Cutibazę
czasami smaruje sie też Cutibazą
Ja również uwielbiam ten specyfik ;-)