kalina_malina
Fanka BB :)
Noooooooooo i to rozumiemTeraz bede sie smarowala 6 x dziennie
![]()
U mnie skuteczna dawka wynosiła 2 smarowania dziennie - żebyś nie przedobrzyła ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noooooooooo i to rozumiemTeraz bede sie smarowala 6 x dziennie
![]()
Kalina 4270g to duza corcie urodzilas :-) Ty taka drobinka nigdy bym nie pomyslala.
Dlatego mam lekką traumę poporodową, bo niestety nie obyło się bez komplikacji. Ale to inna historia i nie będziemy do niej wracać, oj nie 
No Kalina ja też Cię podziwiamJa sie smarowalam zwykla oliwka w zelu jonhsons baby. Rozstepu nie mialam ani jednego, teraz tez sie nia smaruje i jak narazie cisza z rostepami. Oby tak juz zostalo ;-)
Kalina 4270g to duza corcie urodzilas :-) Ty taka drobinka nigdy bym nie pomyslala.
U nas w rodzince wagi sa podobne Ja 3350gr, maz 3500gr, a corcia 3550gr ciekawe jaki duzy bedzie synus ;-)

To tak jak z mocno nadmuchanym balonem, który jest gładki, a jak spuści się z niego powietrze, to się robi pomarszczony i pojawiają się na nim bardziej przeźroczyste, cieniutkie miejsca.

Moja kolezanka poradzila mi krem FISSAN - ponoc bardzo dobrze dziala, tylko, ze ja taka leniwa jezeli chodzi o smarowanie dwa razy dziennie - niech mnie ktos mocno nastraszy tymi rozstepami to sie moze wreszcie zmotywuje ;-)
Smaruj się po kąpieli i rano przed ubraniem, to tylko moment a później w razie czego nie będziesz sobie pluła w brodę, że nie zrobiłaś wszystkiego aby zapobiec tym wstrętnym rozstępom
Wiadomo, że i tak mogą się pojawić, bo jeśli komuś jest to pisane to żadne kremiki nie pomogą, ale dzięki dobremu natłuszczeniu skóry może będą mniej widoczne ( tak się łudzę;-)).