reklama

Ładna mama :)

reklama
Taaa kalina pewnie w miesiac po porodzie wypadnie z wkleslym brzuchem :-D:-D:-D, albo jeszcze lepiej... Ksenia jej wszystko wyssie podczas porodu :szok:.

Dwa miesiące po porodzie to już naprawdę wyglądałam, jak człowieczyca, mimo to, że przytyłam w ciąży 20 kilo. Ja nie byłam również na żadnej diecie - wiecie, jak się karmi, to trochę jak w ciąży jest, każdy Wam podtyka najlepsze kąski, żeby dzidzi... :-D

Wszystkie będziemy LASKI!!!

Zaczęłam czytać ten temat dopiero...i przeczytałam te słowa:

Magni, cieszę się, że właśnie spełnia się Twoje marzenie o dziecku. I pomyśl, ono będzie się spełniało już zawsze - z każdym pierwszym... uśmiechem, ząbkiem, krokiem, dniem w szkole... :tak:
...bardzo mi się podobają :-)
Gratuluję też adresatce - Magni ...:tak:

Co do form ruchu to ja w sumie leżę na co dzień, bo mi się szyjka skracała... ale muszę powiedzieć że gimnastyki dla wielorybków sobie nie odmówiłam:-p
Chodzę na basen - raz w tygodniu - kocham pływanie i wodę... dzięki temu odpoczywa mi kręgosłup, nie mam tyle skurczy i czuję się świetnie...

Lekarz powiedział mi, że profilaktycznie mogę po basenie użyć Feminella Vagi C - witaminka C - dopochwowa i ProVag z tym kwasem mlekowym do łykania, ale tego to używam, jak czuję że coś nie tak, a na co dzień używam po prostu lactacyd femina.

Tau- co do sińców pod oczami-używam żelu ze świetlikiem-kupionego w aptece. Cena korzystna w porównaniu z kremami z drogerii. A naprawdę odczuwam różnicę

Ja tez mam od zawsze sińce pod oczami i straszne kompleksy z tego powodu:-( Przez te sińce zawsze słyszalam, że "źle wygladam" w znaczeniu, że na niewyspana, chorą, albo Bóg wie co jeszcze :baffled: Jedyne co mi pomaga to korektor niestety no i kiedys solarium bo naturalnie jestem bardzo blada no i te sińce jeszcze przez to bardziej widoczne są, a po solarze to troszeczke się z opalenizna zlewały ;-):-D

reklama
Tau ja też stosuję minimalizm jeśli chodzi o make-up, ale korektora na sińce pod oczami, jak najbardziej używam:tak: Jak masz dobrze dobrany, to nie będzie go widać, nawet, jak nie nałożysz na niego całej reszty "tapeciarni";-) Ja niestety bez tego wyglądam niczym panda:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry