Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Nie porwałam się też na noworoczne zjazdy snowboardowe:-(.Rower kisi się w rowerowni.

Magni, przepraszam Cie bardzo, może jestem zbyt wścibska, ale mialas jakis wypadek, że wspominasz o tej rehabilitacji ?

Nika dziękuję Ci bardzo za miłe słowa, mam nadzieje że podołam temu wszystkiemu bo to maleństwo które mam pod sercem to moje największe marzenie od tylu lat wyczekiwane. A mam wspaniałego męża i rodzinę która mnie wspiera i nie da zginać. Może któraś z was zdziwi się ze mimo tej choroby zdecydowałam się na dziecko ale rozmawiałam o tym z moja lekarka rehabilitacji i ona powiedziała mi ze nie takie kobiety jak ja rodziły i wychowywały dzieci. Bardzo podniosła mnie na duchu.
Magni, nie bede sie nad Toba uzalala bo nie po to powiedzialas co Ci dolega...ja powiem tak - gratuluje pogody ducha i dam sobie reke uciac ze jak Twoj Maluszek przyjdzie na swiat to bedziesz miala jeszcze wiecej sily i motywacji do rehabilitacji :-)
:-)