Klementynka22
Aktywna w BB
Hej czy jest tu ktos kto uzywa lady comp do mierzenia temperatury? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi tez swieca ale test negatywny wiec u mnie to chyba jest tak ze swieci bo nie zaznaczylam okresu bo sie spozniaTak ,gdy zaszłam sprawdzałam sobie temp żeby zobaczyć jak on zareaguje , nie zaznaczyłam wtedy okresu w moim lady compie i świeciły się wszystkie trzy kolorki![]()
Ja używałam kilka latHej czy jest tu ktos kto uzywa lady comp do mierzenia temperatury?![]()
Czy kiedys pokazywal Ci ciaze? Zastanawia mnie czy az tak bardzo sprzet moze sie mylicJa używałam kilka lat![]()
Tak ,gdy zaszłam sprawdzałam sobie temp żeby zobaczyć jak on zareaguje , nie zaznaczyłam wtedy okresu w moim lady compie i świeciły się wszystkie trzy kolorkiCzy kiedys pokazywal Ci ciaze? Zastanawia mnie czy az tak bardzo sprzet moze sie mylic
Mi tez swieca ale test negatywny wiec u mnie to chyba jest tak ze swieci bo nie zaznaczylam okresu bo sie spozniaTak ,gdy zaszłam sprawdzałam sobie temp żeby zobaczyć jak on zareaguje , nie zaznaczyłam wtedy okresu w moim lady compie i świeciły się wszystkie trzy kolorki![]()