• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Laktacja

To jest jeszcze nic !
Moja koleżanka też mi powiedziała kiedyś, że ona nie będzie karmiłapiersią, bo wtedy sa takie duże sutki -wtedy nie omieszkałam ja uświadomić, ze "duże sutki" robią się już w ciąży. A to ja nie chcę mieć dzieci. Dzięki Bogu zmądrzała i teraz takich pierdół nie mów i :-)
Ja nie wiem jakbym na takie zachowanie zareagowała - jestem dosyć impulsywną osobą, więc róznie mogłoby to być;-) .
Więc podziwiam za tolerancję i cierpliwość :tak:

reklama
Sama sie sobie dziwie czasami jak slucham takich tekstow, ze nie wyskocze z czyms! Ale Niestety jak to sie mowi kijem wisly nie zawrocisz i moje gadanie na nic sie nie zda bo to niestety trzeba by bylo caly narod przekonac!:-( Kobiety tu niestety sa duzo bardziej samolubne niz my - Matki Polki:-D! My zawsze myslimy co najlepsze dla dzidzi one co najwygodniejsze dla nich!! Szkoda! Dzieci tu juz od najmlodszych lat (takie dwa latka) pija cole, sprite i inne. Jedza chipsy i inne swinstwa! Nie wspomne ze na obiad nic innego ( nie zartuje) tylko nuggetsy z kurczaka i frytki, zadnych warzyw, salatek, owocow, nic! Nie dziwne ze takie ogromne problemy z nadwaga tu maja od samego poczatku jedza swinstwa!:-( Jak ja Elle uchronie!?
Dobrze sie tak pozalic bo tu nie mam komu.........:no:

daleko szukać... u mnie w pracy też robią oczy: to ty jeszcze karmisz piersią?? dokarmiasz sztucznym?? tylko piersią?? a po co tak się męczysz?? ( o 11 jadę do domu na karmienie Agaty, potem wracam o 12 do pracy)
wkurzają mnie już te komentarze bab :wściekła/y:

Straszne i to kobiety takie teksty puszczaja, glowa az boli i przykro sie robi, kto uwaza karmienie piersia za meczarnie:confused::no::confused:

A u mnie ostatnio jakis nawal mleczny :-D Karol pije cyca dwa razy w nocy i kilka razy w ciagu dnia, a ja mam mleka ostatnie kilka dni jak w trzeciej dobie po porodzie, nie wiem skad mi sie to wzielo, no ale nic tylko sie cieszyc :-)

fajnie iza, że tak jest :) Lepiej dużo niż mało :-)

ja odetchnęłam z ulgą: Karola zawiesiła strajk głodowy :happy: Je deserki, a jak wracam, to wypróznia moje piersi. Szałaput mały :-)
Ostatnio Rafał przyjechał po mnie do pracy, a K. juz płakała z głodu jak mnie usłyszała i w drodze tak mi lecialo mleko, że gdyby nie wkładki, to byłaby bieda :-)

reklama
oj a u mnie ostatnio posucha :-(:-( już mi się płakać chce z bezsilności. Mam coraz mniej mleka. Zdecydowałam się kilka dni temu podać Miłkowi mleczko modyfikowane (wybrałam bebiko omneo), bo wieczorem to tylko kilka kropel i nie miałam czym nakarmić synka. Dużo mleczka mam tylko rano, przez całą noc się zbierze...
co robić może któraś z was wie???!!! Bardzo chciałabym jeszcze Miłeczka karmić... Kocham ten stan, te chwile tylko nasze....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry