Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
To jest jeszcze nic !
Moja koleżanka też mi powiedziała kiedyś, że ona nie będzie karmiłapiersią, bo wtedy sa takie duże sutki -wtedy nie omieszkałam ja uświadomić, ze "duże sutki" robią się już w ciąży. A to ja nie chcę mieć dzieci. Dzięki Bogu zmądrzała i teraz takich pierdół nie mów i :-)
Ja nie wiem jakbym na takie zachowanie zareagowała - jestem dosyć impulsywną osobą, więc róznie mogłoby to być;-) .
Więc podziwiam za tolerancję i cierpliwość
Moja koleżanka też mi powiedziała kiedyś, że ona nie będzie karmiłapiersią, bo wtedy sa takie duże sutki -wtedy nie omieszkałam ja uświadomić, ze "duże sutki" robią się już w ciąży. A to ja nie chcę mieć dzieci. Dzięki Bogu zmądrzała i teraz takich pierdół nie mów i :-)
Ja nie wiem jakbym na takie zachowanie zareagowała - jestem dosyć impulsywną osobą, więc róznie mogłoby to być;-) .
Więc podziwiam za tolerancję i cierpliwość
! My zawsze myslimy co najlepsze dla dzidzi one co najwygodniejsze dla nich!! Szkoda! Dzieci tu juz od najmlodszych lat (takie dwa latka) pija cole, sprite i inne. Jedza chipsy i inne swinstwa! Nie wspomne ze na obiad nic innego ( nie zartuje) tylko nuggetsy z kurczaka i frytki, zadnych warzyw, salatek, owocow, nic! Nie dziwne ze takie ogromne problemy z nadwaga tu maja od samego poczatku jedza swinstwa!:-( Jak ja Elle uchronie!?

Je deserki, a jak wracam, to wypróznia moje piersi. Szałaput mały :-)