• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Laktacja

reklama
no moze nie wszystkim ale tym ktore chca schudnąc na pewno
boziu jak ja bym chciala bez zadnego wysilku obudzis sie jutro o 15kilo mniejsza :yes:

kasiula jateż chce 15 kilo :-):-):-):-):-) na minusie oczywiście
ja tylko o 5 poprosze ;-) ;-) ................tylko nijak mi sie to marzenie nie chce spelnic:-) -przyczyna ZERO INICJATYWY Z MOJEJ STRONY;-)
a jezeli chodzi o odstawianie maluszkow od piersi to mnie moje kolezanki ostrzegaja zebym sie pilnowala bo podobno mozna przytyc ............a mianowicie je sie tyle samo a kalorie nie sa juz spalane na produkcje mleka.......nie wiem ile w tym prawdy- ja osobiscie mam nadzieje ze to nieprawda:tak: :tak: ;-)

Kasiula, chyba to jednak prawda z tym karmieniem piersią i chudnięciem, w pracy dziewczyny smieją się jak widzą ile ja zjadam od 7-11 ;)
poza tym mam duzo ruchu - od 7-11 siedzę w biurze, potem biegusiem jadę do domu nakarmić Agatę, potem lecę w teren i wracam do domu o 15
po obiedzie idziemy na 2 godziny na spacer z malutką i tak codziennie, w międzyczasie sprzątanie, prasowanie itp :cool2:

wiec postanawiam codziennie odkurzac prasować scierac kurze ???
a spacerek tez jakos tak trwa mamy dwa spacerki po 1,5h
ale bede laska:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry