K
kasiula matula
Gość
ja tez tak mialam i w pelni popieram zdanie BENITYMilla pisze:Ja otworze bank z mlekiem bo juz nie wyrabiam. Co to bedzie jak pojade na studia na caly dzien???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tez tak mialam i w pelni popieram zdanie BENITYMilla pisze:Ja otworze bank z mlekiem bo juz nie wyrabiam. Co to bedzie jak pojade na studia na caly dzien???
mokkate pisze:ANIK78 pisze:Mokkate, piłam Hippa na laktację i było super, ale jak się skończyła nie kupiłam kolejnego opakowania, dzisiaj mąż już pojechał na zakupy i będę się poić. Poza tym wczoraj cały dzień przystawiałam małego do piersi, w nocy ściągałam laktatorem i chyba jest trochę lepiej
![]()
Słyszałam niezbyt dobre opinie o tej z Hippa.
Mam w rodzinie pielęgniarkę, która pracowała jakiś czas na noworodkach i twierdzi, że w tej herbacie jest cukier.
Podobno dzieci miały zepsute zęby, ledwo tylko zaczęły się pokazywać.
Sprawdzałam na opakowaniu i piszą, że cukru nie zawiera. ???
W razie czego odstawiłam i piłam zwykłą- ekspresową.
benita_29 pisze:Milla ,poczekaj do 3 tygodnia,to juz nie bedzie potrzeby otwarcia banku z mlekiem,bo maly zacznie pic znacznie wiecej i wszystko sie unormujeMilla pisze:Ja otworze bank z mlekiem bo juz nie wyrabiam. Co to bedzie jak pojade na studia na caly dzien???
kasiula matula pisze:ja tez tak mialam i w pelni popieram zdanie BENITYMilla pisze:Ja otworze bank z mlekiem bo juz nie wyrabiam. Co to bedzie jak pojade na studia na caly dzien???
azik pisze:mokkate pisze:ANIK78 pisze:Mokkate, piłam Hippa na laktację i było super, ale jak się skończyła nie kupiłam kolejnego opakowania, dzisiaj mąż już pojechał na zakupy i będę się poić. Poza tym wczoraj cały dzień przystawiałam małego do piersi, w nocy ściągałam laktatorem i chyba jest trochę lepiej
![]()
Mam w rodzinie pielęgniarkę, która pracowała jakiś czas na noworodkach i twierdzi, że w tej herbacie jest cukier.
żeby dzidziom psucły się ząbki, to po pierwsze musiały by ja pić same - a ta jest dla mam, po drugie musiałyby mieć ząbki.
a tak w ogóle to ona jest niedobra w smaku![]()
azik pisze:mokkate pisze:ANIK78 pisze:Mokkate, piłam Hippa na laktację i było super, ale jak się skończyła nie kupiłam kolejnego opakowania, dzisiaj mąż już pojechał na zakupy i będę się poić. Poza tym wczoraj cały dzień przystawiałam małego do piersi, w nocy ściągałam laktatorem i chyba jest trochę lepiej
![]()
żeby dzidziom psucły się ząbki, to po pierwsze musiały by ja pić same - a ta jest dla mam, po drugie musiałyby mieć ząbki.
a tak w ogóle to ona jest niedobra w smaku![]()
Kaska,kiedy ja mialam kryzys laktacyjny,to przestawialam Majke co 2 godziny,w nocy rozniez,oprocz tego sciagalam laktatorem i opijalam sie herbatka mlekopedna firmy Herbapol ,polam tez Karmi(paskudne w smaku).I najwazniejsze,nie panikowac i jezeli nie dosypiasz i jestes bardzo zmeczona,rob tak zeby w ciagu dnia pospac choc 2 godziny.Ja zauwazylam ze kiedy mala da popalic i prawie cala noc walczymy ze snem,nastepnego dnia tez mam mniej mleka,a Majka sie nie najada(musze po pare razy przystawiac z piersi na piers)Wtedy robie wszystko zeby sobie zalatwic dzemke,a po niej mleko znowy plynie.kaśka76 pisze:a ja dzisiaj nie mam nic w piersiach. masakra - odciągnęła mz obu aż 40ml. klęksa totalna
Azik, ja tam sie za bardzo nie zastanawiam jak smakuje,nawet cukru nie dodaje,tylko wypijam jak lekarstwo,czyli prawie naraz ;D .Ale nie jest taka zla,aczkolwiek smakiem sie nie da delektowac :laugh:azik pisze:Benita, a jak smakuje ta mlekopędna z herbapolu ?