K
kasiula matula
Gość
ja tez tak mialam i w pelni popieram zdanie BENITYMilla pisze:Ja otworze bank z mlekiem bo juz nie wyrabiam. Co to bedzie jak pojade na studia na caly dzien???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez tak mialam i w pelni popieram zdanie BENITYMilla pisze:Ja otworze bank z mlekiem bo juz nie wyrabiam. Co to bedzie jak pojade na studia na caly dzien???
mokkate pisze:ANIK78 pisze:Mokkate, piłam Hippa na laktację i było super, ale jak się skończyła nie kupiłam kolejnego opakowania, dzisiaj mąż już pojechał na zakupy i będę się poić. Poza tym wczoraj cały dzień przystawiałam małego do piersi, w nocy ściągałam laktatorem i chyba jest trochę lepiej
![]()
Słyszałam niezbyt dobre opinie o tej z Hippa.
Mam w rodzinie pielęgniarkę, która pracowała jakiś czas na noworodkach i twierdzi, że w tej herbacie jest cukier.
Podobno dzieci miały zepsute zęby, ledwo tylko zaczęły się pokazywać.
Sprawdzałam na opakowaniu i piszą, że cukru nie zawiera. ???
W razie czego odstawiłam i piłam zwykłą- ekspresową.
benita_29 pisze:Milla ,poczekaj do 3 tygodnia,to juz nie bedzie potrzeby otwarcia banku z mlekiem,bo maly zacznie pic znacznie wiecej i wszystko sie unormujeMilla pisze:Ja otworze bank z mlekiem bo juz nie wyrabiam. Co to bedzie jak pojade na studia na caly dzien???
kasiula matula pisze:ja tez tak mialam i w pelni popieram zdanie BENITYMilla pisze:Ja otworze bank z mlekiem bo juz nie wyrabiam. Co to bedzie jak pojade na studia na caly dzien???
azik pisze:mokkate pisze:ANIK78 pisze:Mokkate, piłam Hippa na laktację i było super, ale jak się skończyła nie kupiłam kolejnego opakowania, dzisiaj mąż już pojechał na zakupy i będę się poić. Poza tym wczoraj cały dzień przystawiałam małego do piersi, w nocy ściągałam laktatorem i chyba jest trochę lepiej
![]()
Mam w rodzinie pielęgniarkę, która pracowała jakiś czas na noworodkach i twierdzi, że w tej herbacie jest cukier.
żeby dzidziom psucły się ząbki, to po pierwsze musiały by ja pić same - a ta jest dla mam, po drugie musiałyby mieć ząbki.
a tak w ogóle to ona jest niedobra w smaku![]()
azik pisze:mokkate pisze:ANIK78 pisze:Mokkate, piłam Hippa na laktację i było super, ale jak się skończyła nie kupiłam kolejnego opakowania, dzisiaj mąż już pojechał na zakupy i będę się poić. Poza tym wczoraj cały dzień przystawiałam małego do piersi, w nocy ściągałam laktatorem i chyba jest trochę lepiej
![]()
żeby dzidziom psucły się ząbki, to po pierwsze musiały by ja pić same - a ta jest dla mam, po drugie musiałyby mieć ząbki.
a tak w ogóle to ona jest niedobra w smaku![]()
Kaska,kiedy ja mialam kryzys laktacyjny,to przestawialam Majke co 2 godziny,w nocy rozniez,oprocz tego sciagalam laktatorem i opijalam sie herbatka mlekopedna firmy Herbapol ,polam tez Karmi(paskudne w smaku).I najwazniejsze,nie panikowac i jezeli nie dosypiasz i jestes bardzo zmeczona,rob tak zeby w ciagu dnia pospac choc 2 godziny.Ja zauwazylam ze kiedy mala da popalic i prawie cala noc walczymy ze snem,nastepnego dnia tez mam mniej mleka,a Majka sie nie najada(musze po pare razy przystawiac z piersi na piers)Wtedy robie wszystko zeby sobie zalatwic dzemke,a po niej mleko znowy plynie.kaśka76 pisze:a ja dzisiaj nie mam nic w piersiach. masakra - odciągnęła mz obu aż 40ml. klęksa totalna
Azik, ja tam sie za bardzo nie zastanawiam jak smakuje,nawet cukru nie dodaje,tylko wypijam jak lekarstwo,czyli prawie naraz ;D .Ale nie jest taka zla,aczkolwiek smakiem sie nie da delektowac :laugh:azik pisze:Benita, a jak smakuje ta mlekopędna z herbapolu ?