Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale to wlasnie anyz ma wlasciwosci mlekopednych,bo owoc kopry to tylko wiatropedne,choz tak przeczytalam na samej herbatce.kaśka76 pisze:jezuuuuuuuuuu czy jakaś z nich nie ma tego śmierdzącego anyżu????????????????????????
Witaj w klubie,Ivka, ja tak mialam i nadal tak mam,jak Majka sie uprze to karmienie trwa kolo 4-5 godzin.Jedyny sposob to zostawienie ja przy cycu tak dlugo az zasnie i zacznie jej sie snic,wtedy moge spokojnie wstac.ivka76 pisze:Ja nie mam problemu z ilością pokarmu, ale z tym, że Szymon najchętniej non stop wisiałby na cycu!!! Niby się najada, odstawiam go, a on po paru minutach znów wkłada łapki do buzi i szuka cyca. Mógłby tak wisieć cały dzień, ale ja już nie daję rady i jak tylko przestaje ssać i leciutko przysypia to zaraz go odstawiam. W nocy daję butlę z mieszanką i mogę pospać 2-3godz.
Co Wy o tym myślicie? Też tak miałyście na początku? Jeśli tak to jak sobie poradziłyście?
ivka76 pisze:Ja nie mam problemu z ilością pokarmu, ale z tym, że Szymon najchętniej non stop wisiałby na cycu!!! Niby się najada, odstawiam go, a on po paru minutach znów wkłada łapki do buzi i szuka cyca. Mógłby tak wisieć cały dzień, ale ja już nie daję rady i jak tylko przestaje ssać i leciutko przysypia to zaraz go odstawiam. W nocy daję butlę z mieszanką i mogę pospać 2-3godz.
Co Wy o tym myślicie? Też tak miałyście na początku? Jeśli tak to jak sobie poradziłyście?
u mnie zaden smoczek nie dzialapytia pisze:Ivka, to że Szymuś wkłada paluszki do buzi to nie musi znaczyć, że ciągle jest głodny. Po prostu ma silny odruch ssania. Azik ma rację - spróbuj zamiast za każdym razem przystawiać go do piersi, skusić go smoczkiem. U mnie podziałało.