reklama

Laktacja

KatiNJ ja mam chyba mega pojemne piersi, bo jak sciagalam pokarm zeby mala nakarmic to z jednej piersi bez problemu 90ml wyciagalam, a i tak nie byl to koniec. Sciagalam co 2-3h w porach gdy normalnie Maja wolala o jedzenie. A sciagalam laktatorem recznym aventu.

reklama
Dziewczyny jakiś laktatorów uzywacie?? i jakie są Waszym zdaniem najlepsze?? Ja miałam jakiś najzwyklejszy ręczny i jest za przeproszeniem do d.... strasznie długo trwało ściaganie i strasznie było męczące. Cały dzień ściagałabym nim jakąś godną ilość pokarmu :-[

Nastka pisze:
Dziewczyny jakiś laktatorów uzywacie?? i jakie są Waszym zdaniem najlepsze?? Ja miałam jakiś najzwyklejszy ręczny i jest za przeproszeniem do d.... strasznie długo trwało ściaganie  i strasznie było męczące. Cały dzień ściagałabym nim jakąś godną ilość pokarmu :-[

ja recznym tez nie dalam rady. mam elektryczny z medeli, model pump in style. spory wydatek ale chyba warto.

Ja wczoraj z jednej sciągnęłam 125 ml a z drugiej 90 ml. To byl efekt siedzenia 9 h bez sciagania bo bylam na wykladach. Masakra myslalam ze mi cycki odpadna, a lecialo ze mnie ze hoho i musialam splywac z uczelni

Nastka pisze:
a ile kosztował??

nowy w sklepie $300, ale mozesz poszukac na ebay i dokupic nowe koncowki. Nie wiem ile kosztuje nowy w Polsce ale pewnie tez mozna go kupic. Ja za swoj dalam na aukcji $90, przyssawki i buteleczki mialam bo wypozyczalam laktator ze szpitala i dostalam do niego caly nowy zestaw butelek i przyssawek.

ja ręczna medelą odciągam 100 ml w 10 minut (jedna pierś) - wydatek ok 100 zł - polecam

elektrika tez mam medeli - ale on działa wolniej niż ręczna wersja :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry