reklama

Laktacja

Kaska76 ja jeszcze nie mam choc powinien juz byc ale Timur z Allegro cos przekombinowal i wiecej u niego nic nie zamowie. W kazdym razie ten laktator jest chyba niezly. Kolezanka ze szpitala szybciutko nim odciagala a miala mleczka bardzo duzo.

reklama
Moze dzis przyjdzie.
Mam od wczoraj straszny problem,cos mi sie zrobilo w piersi,jakby guzek. Twarde to i wielkosci sliwki. Boli jak cholera,nie daje rady karmic ta piersia. Dzis rano sprobowalam bo byla bardzo twarda i balam sie ze zaraz peknie(zawsze tak po nocy) ale wylam z bolu i przestalam. Wieczorem siedzialam w goracej wodzie masujac,niewiele pomoglo. Moze macie jakies pomysly?

Monika- musisz masowac i karmic. Mimo, że boli.
Dziecko najlepiej ściągnie zastany pokarm.

Ja też mam laktator Avent Isis i jest świetny.
Bardzo szybko ściąga pokarm!

Pytia- moja też tak sie pręży przy piersi i moi zdaniem to może być kolka.
Któras z Was podawała tu strone o kolkach i tam jest bardzo fajnie wszystko opisane.

Pytia u mnie jak Maja zaczyna sie prezyc przy piersi to znaczy, ze zaraz pieluche napelni i to tak porzadnie. Wiec moze u Was tez problem z kupa lub gazami wystepuje.

Moniko tak jak napisala Mokkate przez lzy ale karm, jezeli nie przelamiesz sie moze byc tylko gorzej.

Ja mam laktator Avent Isis i uważam że jest super. W ciągu 10 minut potrafię ściągnąć z jednej piersi ok. 100 ml ( po 4 godzinach przerwy)

a mój ssaczek bez przerwy na mnioe wisi...jak tak dalej pójdzie obawiam się,że nie nadążę z produkcją pokarmu, a powinnam też zacząć odciągać, bo niestety powrót na uczelnię zbliża się wielkimi krokami...czy znacie dziewczyny jakieś skuteczne sposoby na zwiększenie laktacji?

reklama
ale jestem wsciekla,zajebany TIMUR bezczelnie klamie ze nadal paczke z laktatorem
czekam juz tydzien (priorytet)
do wa-wy paczka mie dotarla a tam gdzie podobno nadal tez jej nikt nie widzial
wszystkie poczty sprawdzone
a kontakt z tym jelopem meilowy czy telefoniczny koszmarny
brrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry