reklama
mój cwaniak zasypuia czesto przy cycku i śpi tak że ręcę mu więdną i przelewa się a jak tylko wsadzimy go do łóżeczka to oczy jak 5 złotych i wygina się w poszukiwaniu żarcie na lewo i prawo i wtedy w zależnośći co pierwsze wpadnie w jego rece to ssie może być kocyk palec pielucha smoczek cokolwiek po 15 minutack skuma że nie da się najeść np ze smoczka no i alaram
agao pisze:mój cwaniak zasypuia czesto przy cycku i śpi tak że ręcę mu więdną i przelewa się a jak tylko wsadzimy go do łóżeczka to oczy jak 5 złotych i wygina się w poszukiwaniu żarcie na lewo i prawo i wtedy w zależnośći co pierwsze wpadnie w jego rece to ssie może być kocyk palec pielucha smoczek cokolwiek po 15 minutack skuma że nie da się najeść np ze smoczka no i alaram
koga
Mama Maksa i Julka
u mnie nakładki kupione, wyparzone i .... nie użyte!!! bo jakos zacisnelam zeby a potem sie zagoiło, tak po 5 dniach
stosowalam Bepanthen maść - polecam - stosuje ja nadal u małego - pod paszkami i gdzie popadnie
szkoda tylko 16 zl na nakladki
- poszly w bloto
stosowalam Bepanthen maść - polecam - stosuje ja nadal u małego - pod paszkami i gdzie popadnie
szkoda tylko 16 zl na nakladki
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
koga pisze:u mnie nakładki kupione, wyparzone i .... nie użyte!!! bo jakos zacisnelam zeby a potem sie zagoiło, tak po 5 dniach
szkoda tylko 16 zl na nakladki- poszly w bloto
koga - u mnie podobnie! też kupiłam, ale nie zdążyłam wyparzyć
sprzedam na allegro
K
KingaP
Gość
a ja nie dość, że kupiłam, jednej użyłam i po zapaleniu piersi leżą "ku przestrodze"
u nas podobnie :laugh:agao pisze:mój cwaniak zasypuia czesto przy cycku i śpi tak że ręcę mu więdną i przelewa się a jak tylko wsadzimy go do łóżeczka to oczy jak 5 złotych i wygina się w poszukiwaniu żarcie na lewo i prawo i wtedy w zależnośći co pierwsze wpadnie w jego rece to ssie może być kocyk palec pielucha smoczek cokolwiek po 15 minutack skuma że nie da się najeść np ze smoczka no i alaram
i jak wracamy ze spaceru to ta sama historia, maly spi jak zabity poki nie przekroczymy progu domu i od razu oczy robia sie olbrzymie
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
po powrocie ze spaceru też stawiam wózek z Agatą tuż przy otwartym balkonie, albo na balkonie - śpi jeszcze z godzinkę
jestem wyrodna matka, bo oszukuję dziecko ;D w tym czasie robię obiad albo cokolwiek innego, np. odrabiam zaległości na bb
jestem wyrodna matka, bo oszukuję dziecko ;D w tym czasie robię obiad albo cokolwiek innego, np. odrabiam zaległości na bb
reklama
asioczek
Fan(ka)
osinka pisze:po powrocie ze spaceru też stawiam wózek z Agatą tuż przy otwartym balkonie, albo na balkonie - śpi jeszcze z godzinkę![]()
jestem wyrodna matka, bo oszukuję dziecko ;D w tym czasie robię obiad albo cokolwiek innego, np. odrabiam zaległości na bb![]()
U nas Majka tez spaceruje przynajmniej godzine po powrocie do domu. Jak zaczyna sie ruszac to ja troche poruszam i gapa daje sie oszukac ze juz nie jedzie i dalej spi