reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Laktacja

Jaś też najlepiej najada się w nocy. Ciągnie wtedy jak pompa ;D przez jakieś 10-15 minut i potem pada. A w dzień to jest różnie, raz je ładnie, a raz grymasi, płacze, jakby sam nie wiedział, czego chce :D

reklama
mój cwaniak zasypuia czesto przy cycku i śpi tak że ręcę mu więdną i przelewa się a jak tylko wsadzimy go do łóżeczka to oczy jak 5 złotych i wygina się w poszukiwaniu żarcie na lewo i prawo i wtedy w zależnośći co pierwsze wpadnie w jego rece to ssie może być kocyk palec pielucha smoczek cokolwiek po 15 minutack skuma że nie da się najeść np ze smoczka no i alaram

agao pisze:
mój cwaniak zasypuia czesto przy cycku i śpi tak że ręcę mu więdną i przelewa się a jak tylko wsadzimy go do łóżeczka to oczy jak 5 złotych i wygina się w poszukiwaniu żarcie na lewo i prawo i wtedy w zależnośći co pierwsze wpadnie w jego rece to ssie może być kocyk palec pielucha smoczek cokolwiek po 15 minutack skuma że nie da się najeść np ze smoczka no i alaram

:D :D :D :D :D

u mnie nakładki kupione, wyparzone i .... nie użyte!!! bo jakos zacisnelam zeby a potem sie zagoiło, tak po 5 dniach
stosowalam Bepanthen maść - polecam - stosuje ja nadal u małego - pod paszkami i gdzie popadnie

szkoda tylko 16 zl na nakladki :mad: - poszly w bloto

koga pisze:
u mnie nakładki kupione, wyparzone i .... nie użyte!!! bo jakos zacisnelam zeby a potem sie zagoiło, tak po 5 dniach
stosowalam Bepanthen maść - polecam - stosuje ja nadal u małego - pod paszkami i gdzie popadnie

szkoda tylko 16 zl na nakladki :mad: - poszly w bloto

koga - u mnie podobnie! też kupiłam, ale nie zdążyłam wyparzyć :) a co dopiero użyć!!! szkoda było kasy!
sprzedam na allegro ;)

agao pisze:
u nas podobnie :laugh:
i jak wracamy ze spaceru to ta sama historia, maly spi jak zabity poki nie przekroczymy progu domu i od razu oczy robia sie olbrzymie

a u nas mały daje sie oszukac i jeszcze godzinke po spacerze spi przy otwartym oknie ;D
a ja w tym czasie moge zjesc obiad
odkryłam, że musze go nakarmic tuz przed powrotem do domu to wtedy jest ok :laugh:

po powrocie ze spaceru też stawiam wózek z Agatą tuż przy otwartym balkonie, albo na balkonie - śpi jeszcze z godzinkę :p
jestem wyrodna matka, bo oszukuję dziecko ;D w tym czasie robię obiad albo cokolwiek innego, np. odrabiam zaległości na bb :p

reklama
osinka pisze:
po powrocie ze spaceru też stawiam wózek z Agatą tuż przy otwartym balkonie, albo na balkonie - śpi jeszcze z godzinkę :p
jestem wyrodna matka, bo oszukuję dziecko ;D w tym czasie robię obiad albo cokolwiek innego, np. odrabiam zaległości na bb :p

U nas Majka tez spaceruje przynajmniej godzine po powrocie do domu. Jak zaczyna sie ruszac to ja troche poruszam i gapa daje sie oszukac ze juz nie jedzie i dalej spi :)

Do góry