Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mialam przy dwójce dzieci reczna Medele Harmony i bylam mega zadowolona.Sciagal szybko, latwo sie czyscil, mial spora sile ssania.Ogólnie na duży plus
Jak kogoś interesuję laktator elektroniczny to polecam bardzo mocno MEDELE Mini Electric, żona była bardzo zadowolona, co najważniejsze przetrwał jedno dziecko i czeka na jeszcze
Ja też miałam AVENTa i byłam zadowolona ale tylko z laktatora bo butelki strasznie mi leciały, nawet wymiana smoczków nie pomagała, ale laktator polecam, miałam ręczny ale bardzo szybko się ściągało.
Ja używam od 3 tygodnio manualny laktator Lansinoha, jest malutki, lekki i szybko się go zakłada. Mam do niego też buteleczki z zakrętkami i mleko nie wycieka.
ja używałam laktator firmy Tommee Tippee, jest rewelacyjny. Naprawdę łatwy w obsłudze i w utrzymaniu czystości. Nie sprawia żadnego bólu przy odciąganiu pokarmu.