93kora
Moderator
Obyś w nowy weszła z przytupem i bez łez, z poprawą zdrowiaWszystko idzie jakoś poradzić i ułożyć . Ale u mnie ciężki niestety okres dużo stresu i łez . Mam nadzieję ,że ten rok zaraz minie .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obyś w nowy weszła z przytupem i bez łez, z poprawą zdrowiaWszystko idzie jakoś poradzić i ułożyć . Ale u mnie ciężki niestety okres dużo stresu i łez . Mam nadzieję ,że ten rok zaraz minie .
Dziękuję na to liczę . Tobie mam nadzieję wyniki i wizyta u lekarza przebiegną pomyślnie .Obyś w nowy weszła z przytupem i bez łez, z poprawą zdrowia![]()
Ja z kolei właśnie liczę na toDziękuję na to liczę . Tobie mam nadzieję wyniki i wizyta u lekarza przebiegną pomyślnie .
Niestety taka prawda ,a ostatnio okazuje się ,że wiele kobiet przez to ma problemy zdrowotne .Dziewczyny dużo zdrówka życzę. A co do antykoncepcji hormonalnej to mało kto mówi o dużym ryzyku zakrzepicy, ginekolodzy przepisują normalnie jak syrop na kaszel
Dziewczyny dużo zdrówka życzę. A co do antykoncepcji hormonalnej to mało kto mówi o dużym ryzyku zakrzepicy, ginekolodzy przepisują normalnie jak syrop na kaszel
Coś w tym jest.Niestety taka prawda ,a ostatnio okazuje się ,że wiele kobiet przez to ma problemy zdrowotne .
Moja ciocia zaszła z wkładkaA jakieś doświadczenie z wkładkami macie? Ja po limetic miałam cały czas jakieś plamienia i odstawiłam. W końcu coś dla facetów powinni wymyślec
Ja jeszcze nie mam żadnej opini . Czekam na wizytę u lekarza później dopiero rozmowa z ginekologiem . Napewno nic z hormonami .A jakieś doświadczenie z wkładkami macie? Ja po limetic miałam cały czas jakieś plamienia i odstawiłam. W końcu coś dla facetów powinni wymyślec