reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ann, mała Kruszynka już wie, że u Mamusi najlepiej :))

Sabib, widzisz, w końcu się doczekałaś :) GRATKI :*

reklama
Ja poczułam pierwsze ruchy, takie baardzo delikatne puknięcia w 16 t.c. od 20 tyg czuję już dosyć intensywnie, mąż już tez czuje ręką. Uwielbiam to, wspaniałę uczucie:-) Po urodzeniu synka tego mi najbardziej brakowało:-)

Sabib gratuluje :)

To jedyna chyba zostałam z takim leniuchem. Jak poczuje to jedno kopnięcie takie delikatne i to wszystko :crazy:

moja królewna jak już wstałam teraz w kuchni śniadanie robiłam to bum bum , łup łup ;p głodna się domagała " mamuśka rób ten serek wiejski bo Cie zjem od środka ! " :D tatuś wczoraj ją zdenerwował to teraz szaleje ... :D

oj nie jesteś sama... ja jestem w 21 tyg ciąży i jeszcze ani nic.... ani razu.... ale w czwartek wizyta u gin i zobaczymy co tak w środku jest grane..... ale i tak sie martwie...

reklama
nie martwcie się dziewczyny, w pierwszej ciąży później odczuwa się ruchy, to zależne jest także od ułozenia dziecka, od macicy i od tuszy kobiety.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry