reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja również należe raczej do osób szczupłych... tak bardzo z niecierpliwością sie czeka na tego pierwszego kopniaczka a tu jak na złość jak nie czuc tak nie czuć.... Ponoć po tym jak się zje coś słodkiego dziecko jest bardziej ożywione i bardziej się rusza ;) no tyle, że ja już przez to sie uzależniłam od tych slodyczy a malutki nic... chyba jeszcze bardziej sie rozleniwił :-)

nie sugeruj się nikim bo ruchy to całkowicie indywidualna sprawa,jedna czuje wcześniej inna późno....kilka stron temu miałam dokładnie takie same rozterki,wszystkie dziewczyny kopniaki a ja nawet bulgotków nie czułam....aż tu nagle bach kopniak!!! też mi malutka długo kazała czekać ale w końcu się doczekasz :-) może masz dzidzie odwróconą tak że kopie bardziej do środka i nie czujesz tego :-) lada dzień napewno napiszesz nam o pierwszym kopniaku!!!!!!!
nadalka ja jeszcze na brzuchu kulki nie miałam ale nie dziwie ci się że wcisnełaś :-) :rofl2: dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam jak mała kopła że brzuch się ruszył!!!!!!!!! może wkrótce i mąż poczuje :-) pocieszne te nasze szkraby :-) kopła mnie z lewej strony i tak se myśle nadalka wcisła guzik to ja też pouciskam może trafie :rofl2: jak nacisnełam to w tym samym miejscu zaraz kop i wtedy brzuch mi się poruszył :-)

reklama
nadalka jak mogłaś tak zdenerwować dzidzi :-D:-D:-D:-D:-D nic dziwnego że Ci oddało :-D:-D

nadalka , chwilę po przeczytaniu całego forum ,przed wyjściem z domu siedziałam na kanapie i B.do mnie zadzwonił , skończyliśmy gadać i poczułam takie napięcie na brzuchu....odsłoniłam pas z brzucha patrze a tam GULA ! ale już wiedziałam żeby jej nie wciskać :-D poklepałam leciutko i pogłaskałam :-D i się zaraz schował kosmita ;-)

a ja dopiero teraz zaobserwowałam że brzuch mi się porusza przy każdym ruchu bejbika, wcześniej nawet nie zwróciłam na to uwagi :-)

nadalka ,właśnie weszłam tutaj żeby napisac to samo co Ty ;D
przed chwilą miałam fale na brzuchu :D haha :-D:-D:-D

reklama
dziewczyny to jak dobry film , te nasze falujące brzuchatki:):)można tak się gapić i gapić na ten brzuszek, oj mam tak samo, ja już od kilku dni jak tak mi Malutka mocno fika to sobie z nią gadam i się droczę troszeczkę - pukamy sobie do siebie ona od środka a ja od zewnątrz:)i tak na zmianę:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry