dodi_misia
Fanka BB :)
Corin, to tam akurat piwo nie jest, tylko sie tak nazywa, a smakuje jak oranżadka hehe, no ale proponować komuś w ciąży zwykłe piwo, to przesada..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
takiiiiiiiimi oczami na nia patrzylam, pozniej znowu akcja sie powtarzala bo do obiadku sobie pol szklanki czerwonego wina lala a mi sie az krew buzowala, do tego palila papierosy. Nie rozumiem takiego postepowania, jesli kros sie nie moze powstrzymac przed nalogami to w ogole bym nie zalecala ciazy a pozniej karmienia piersia (bo dalej kontynuuje palenie podczas karmienia) jak dla mnie horror, moj D tez gdzies jakies bzdury uslyszal ze kobiety w ciazy lampke wina powinny wypic na krazenie, a ja go po glowce poklepalam i powiedzialam ze jak chce to niech sobie pije, ja nie chce byc odpowiedzialna za jakies nastepstwa po wypiciu lampki wina czy piwa, przynajmniej z czystym sumieniem moge powiedziec ze dobrze o siebie dbalam w czasie ciazy, a jesli cos (odpukac) poszlo by nie tak to nie bede sobie zjadala glowy ze to moja wina.