reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Prawdziwy niekapek jak ustnik się zużyje,lub przebarwi po soczku to można dokupic osobno z całym mechanizmem.Nie ma wtedy potreby kupowania drugiego kubka.Można zakładać smoczek Avent lub Balonik Canpol.

Witam , co dziecko to inne upragnienia:-D
Moja Mala nie czaji jeszcze, co to kubek niekapek mimo ze mamy z nuby z uchwytami po bokach i silikonowym ustnikiem , te twarde mnie nie przekonuja :no:

a my zmykamy na spacerek i na poczte :-)
Wyslac kartke z gratulacjami kolezance bo urodzil jej sie synio juz drugi :tak::-p

My juz po spacerku Blania zasnela przed domem :tak: i spi w wozeczku jeszcze, a ja skorzystam z wolnej chwilki i zjem obiadek :tak:

Blanius dostala dzis obiadek ; marchewki 3 , zmieniaczek maly, pietruszka + dwa plasterki piersi z kurczaka ugotowalam i zmiksowalam , troszke sie krzywila bo miesko bylo wyczuwalne...:-Dale powolutku zjadla popijajac mleczkiem ;-) a jak wstanie dostanie deserek z jabla, bananka i morelki:-)

;) pozdrawiam

My juz po spacerku Blania zasnela przed domem :tak: i spi w wozeczku jeszcze, a ja skorzystam z wolnej chwilki i zjem obiadek :tak:

Blanius dostala dzis obiadek ; marchewki 3 , zmieniaczek maly, pietruszka + dwa plasterki piersi z kurczaka ugotowalam i zmiksowalam , troszke sie krzywila bo miesko bylo wyczuwalne...:-Dale powolutku zjadla popijajac mleczkiem ;-) a jak wstanie dostanie deserek z jabla, bananka i morelki:-)

;) pozdrawiam
Widzę że Blania jadła to samo co Grzesiaczek dzisiaj:-)Tylko ze nie popił mleczkiem a soczkiem:tak:Grzesiaczek spał prawie 3 godz:szok:Teraz rządzi w łóżeczku:-D
buziaczku śliczny avatarek i zdjątko Blani

Moj Dawidek je tylko owoce tj. jablko i jablko z jagodami ze sloiczkow. Zupki narazie przestalam mu podawac bo wymiotowal wszystko. Chyba jeszcze poczekam.

reklama
Do góry