Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dopiero wtedy.
:-(przespala nam cala nocke bez pobudki , ani jednej, rano obudz\ila sie zywa pelna energi byla delikatna goraczka ale minela , i tak do poludnia zasnela o 11 obudzila sie o 14 z wielka temperatura odrazu dalam calpol i pic , wiec za lada moment bruznela wymiotami :-
wiec jest jakas nadzieja ze przejdzie to cholerstwo co tak wykancza mojego aniolka :-

Tylko chyba coś zjadł (on, albo ja) co go uczuliło, bo ma czerwone plamki na policzku (ale tylko jednym
) i troszkę jakieś uczulenie na pleckach.
Wydaje mi się, że nic nowego nie jadł... No nic poobserwuje go i zwróce baczniejszą uwagę na jego dietę.
juz myslelismy ze jej przechodzi , ale tylko sie przeliczylismy :-( Jedziemy dzis znow do przychodni po poludniu. mam nadzieje ze do lepszej lekarz, ktora cos zaradzi a jak nie to porobi badania.
MUsi gdzies lezec przyczyna tak wysokeij temp. przez tyle dni. Ja tez Asiulinko tesknie za spacerkami nawet nie wiesz jak bardzo :-
.