reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
tez sie dzis zastanawialam nad ubrankiem chociaz jednym jakims ale nie wiedzialam od czego zaczac:confused: ....

A Z L4 U MNIE JEST TAK JAK PISALAM DZWONILAM DO ZUSU ZEBY PODAC W RAZIE CZEGO NR KONTA GDZIE MAJA MI przesylac pieniadze....
POWIEDZIALA NIE PROSZE PANI PANI BEDZIE WYPLACAL PRACODAWCA:) JAK ZADZWONILA DO FIRMY TEZ MI TAK POWTORZYLI WIEC WIDOCZNIE TAK BEDZIE :tak:

hejka wszystkim lipcóweczkom :-)
patrzę sobie na ostatnie posty i.... ubranka.... hmmmm o maleństwie jeszcze nie myślałam (wstyd?) narazie tylko swoją garderobę zmieniam.... bo muszę....

marika - uważaj na siebie i dużo wypoczywaj :happy:

Ja sama będę też robiła zakupy jak już będę znała płeć i będzie to 6-7 miesiąc :-) Na razie teściowa szaleje, bo moja mama na razie zbiera kasę aby potem pod koniec ciąży coś kupić :) Ubranek mam naprawdę sporo - kilka kaftaników, body, czapeczki, śpioszki, skarpetki... śliczne... może założy się wątek i będziemy wklejać tam zdjęcia? :-)

Nicoya - ja od niedawna myślę o maleństwie :zawstydzona/y: Ale teraz powoli dostaję chopla na jej/jego punkcie. Codziennie rozmawiam z moim brzuszkiem hihi, głaszczę go...a pomyśleć, że jeszcze kilka miesięcy temu nawet pomyśleć nie chciałam, że będę kiedyś matką. Powoli czuję, jak wszystko się zmienia...Zaczynam kochać...i wiecie co...to niesamowite uczucie :-D

Ubranka wymieniałam tylko sobie. Na typowo ciążowe. Czekam aż się rozciepli żeby dokupić jakieś fajne sukienki na wieloryba :tak: i tuniki.

Dzidziuś ma jeszcze czas na garderobę. Narazie oglądam i szokują mnie ceny :szok: . Dobrze, że są babcie - pomogą hihi :tak:

witam

znów noc nie przespna, ból zęba. Byłam z nim we wtorek, czwartek z bólem - chyba częsciej bywam u dentysty niż u ginekologa. Nic trzeba sie ubrać, wziąść auto i jechać....Nie jestem sado - maso, żeby cieprpieć...

reklama
Do góry