reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

wielki buziak dla was;-)
Zebrra dopisałam jedną dziewczynę do listy jest więcej? zgłosić się proszę!!!!!:-D:laugh2:i podać daty!
Marchewa bo Majka to piękne imię:)
2411Magdalenka oj z tym kichaniem to ja jestem uprzedzona teraz...przez to się zaczęło,moje kichanie raz po razie spowodowało krwawienie bo to tak jakby "wysiłek" i zabolała mnie blizna po cesarce.Ale tfe już nie mówmy o tym;-)

reklama
Marchewa - dzielny z niego chłopak :) Ty zresztą też :-) wircenie bolącego zęba na żywca bez znieczulenia :baffled: Jestem pod wrażeniem... to mnie mobilizuje aby pójść coś zrobić z moją niebolącą trójką :happy:

Ja przed kichnęciem przezornie się "zwijam" i trzymam za brzuch... nie wiem czy to coś daje ale nie chcę znowu wylądować w szpitalu:baffled: choć kichnięcie nie było wtedy przyczyną

Ojojoj :szok: ale tu się dużo nowych rzeczy pojawiło - nie zaglądałam tylko 1 dzień ;-)
Marchewa dzielna jestes z tym zębem - ja bym go już dawno wyrwała, ale trzymaj się, podziwiam Cię za odwagę, naprawdę :tak:

Magdalenka z tymi imionami to masz fajnie (tyle Michałów :szok: ). A ja synkowi chciałam dać Jakub, ale mój mąż powiedział że zamieszania w rodzinie narobie bo jego brat tak ma :tak: :-D i weź tu dogadaj się z facetem... :wściekła/y:

Grubelek, nie dawaj Jakub.. same Kubusie teraz.. Chociazby popatrz w wyborczej, na tych stronach gdzie sa zdjecia ze swiezo urodzonymi dzieciaczkami ze szpitali.. Po prostu same Kuby! pozniej pojdziesz z malym do piaskownicy a tam dwudziestu Kubów :-) :-)

to fakt, że ciągle są jakieś mody na imiona i tak jak przez wiele lat nie było stasiów, antosiów, jasiów, tadziów itd tak teraz wrócili do łask i wszędzie ich pełno...

tak samo jak rodziła się moja wiktoria... nie było ich dużo, a potem w ciągu dwóch lat, wszędzie same wiktorie... :)

Cześć
Z tymi imionkami to fakt:-) .Dwa tygodnie temu byłam z Krzysiem w szpitalu i na oddziale gdzie jest 40 łóżeczek bylo ..........13 Julek!!!!!!A tak mi się to imie podobało...:-(
Tak przy okazji przy przekładaniu sie z boku na bok czuje takie nieprzyjemne uczucie jakby mi coś w środku sie odklejało.Tak samo przy wstawaniu....co to?????Nawet mi to trudno opisać!!!!a gin dopiero we środe.....

Ewa, a może zadzwoń do gina??? Nigdy nie widaomo, lepiej dmuchac na zimne...

Ja z kolei mam coś takiego, ze jak się za szybko przekręcę z boku na bok albo za szybko wstanę to łapie mnie skurcz i strasznie potem boli brzuch...

reklama
Do góry