• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

no wlasnie teraz chodze tylko raz na miesiac na badanie wiec jak by bylo l4 co dwa tygodnie to by bylo tylko po przedluzenie.... a wy jak czesto chodzicie do lekarza? raz w miesiacu czy czesciej?

reklama
Ja teraz chodze raz na trzy tygodnie, przez grudzień to co tydzień bo było zagrożenie :sick: Ale teraz jest już dobrze i w poprzedniej ciązy też tak chodziłam.

Witam,
Ja teraz na wizytę chodzę co miesiąc,wydaje mi się ze częściej nawet niebyłoby sensu :tak:

Jeśli chodzi o wgę to u mnie jest już na plusie 5 kg,startowałam z 58 kg przy wzroście 172 cm (najlepiej się czuję z taką wagą:tak: ) no i teraz zobaczymy ile będzie na koniec.
W pierwszej ciązy przytyłam 20 kg i wszystko bardzo szybko zrzuciłam :-) chyba dlatego ze moje dziecko było bardzo absorbujące i niemiałam czasu na jedzenie i do tego karmiłam go cycem do 14 miesiąca :tak:

Powiem szczerze że ja jakoś specjalnie na siebie nie uważam robię wszystko to co do tej pory :-p łącznie z dzwiganiem mojego małego klocuszka.

Marika kobietko oszczędzaj się!!!!!!!!!!

Moje drogie. Aby rozwiac wszelkie wątpliwości i zaspokoić Waszą ciekawość, wyznaję - mam na imię Judyta. A Wy? :-)
Ja przytyłam 5 kilo, ale teraz jakos to tycie się przystopowało. Chyba organizm musiał nabrać ciałka, bo byłam dość chuda, i tym się na razie zadowolił.

Karinka to naprawdę pieknie schudłaś... :tak: a tak wógóle to Ty też jesteś chudzielcem tak jak ja.... kiedyś... :-D

Bazylia ładnie :tak: a wiesz moja młodsza siostra ma koleżankę która ma tak na imię. Ostatnio sobie o niej przypomniałam i zastanawiałam się nad tym imieniem :zawstydzona/y: Rzeczywiście rzadko spotykane...
A co sądzicie o Iwonce dla dziewczynki? :confused:

WITAM!!!!
Wróciłam właśnie od lekarza. Miałam też usg.Płeć nie jest mi nadal znana ale dostałam zdjęcie w trojwymiarze i kolorowe!!!!!i co zobaczyłam???Miniaturkę mojego męża!!!;-)
Zwolnienie jeszcze na wszelki wypadek do 9 lutego,czyli od 12 maszeruje do pracy!!!!!( a tak dobrze leżeć do 10):zawstydzona/y: .Pojezdziłam też troche po hurtowniach i ogladałam łóżeczka i wózeczki Wózek juz mam dawno wybrany.To będzie Chicco Trio Enjoy.Prosze o opinie o tym wózeczku!!!!:-).
Jeśli chodzi o wage to waże 68 kg:szok: .Czyli nie wiem ile do przodu bo schudłam na poczatku, ale wazyłam ok 65 kg.(oby potem schudnąć do 60 kg:P)
Dzidzia waży 86 gr i z usg wychodzi 14tc i 1 dzień a termin przesunął się na 29 lipca!!!
Pozdrawiam

To jak sie tak wszyscy przedstawiaja to ja jestem Agnieszka.A co do wagi to w pierwszej ciązy przytyłam 15 kg.10 zaraz przy porodzie poszło i 5 zreszło w miesiąc.Teraz nic nie przytyłam tzn tak było 2 tyg temu a zobacze w piatek bo ide na kontrole:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry