reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Rany boskie, czy Wy oszalałyście??? Przecież ja zniknęłam tylko na chwilkę, a tu tyle czytania, że juz nie pamiętam co komu miałam napisać...
Mila witaj, dziękuję za zdrówko :) Twoje również :)
Kto pił sok z pomarańczy? Taki swiezo wyciskamy??? To ja tez poprosze po łączach...
Tak a propos wzrostu to ja jak zwykle najwyższa pewnie jestem, bo mam 180cm... :)

reklama
Ja piłam, Marwit, ale pomarańczowy nie jest taki dobry jak np. jabłkowy.
Na soki wyciskane to ja mam jazdę od początku i mogę Ci Zebrra dokładnie powiedziec, gdzie i za ile mozna kupić :)
Najlepszy moim zdaniem jest na parterze w Blue City (tam gdzie lody) i nie tak drogi jak w knajpach. A najtańszy, ale i nie najlepszy smakowo na stacjach Statoil - 8 zeta za pół litra soku!

Mniam mniam... Bazylia narobiłaś mi apetytu na soczki :) Na Statoilu??? Kurczę nie wiedziałam... Dopiero doczytałam, że nienajlepszy...

Marika na koniec ciąży powinnam ważyć 84 kg :)

Alkmena neostrada jest beee, a nowy dostawca jeszcze nie wiem jaki - bo to moj tata zalatwial..

negri glowa do gory! obrona pojdzie na pewno dobrze:) ja bede bronic mgr w maju lub czerwcu, mam nadzieje, ze jak komisja zobaczy brzuszek, to jedyne pytania padna o termin i o plec ;-)

oliwka a propos zaparc - moze za malo plynow pijesz??? Ewentualnie z aptecznych rzeczy w ciazy mozna stosowac taki syrop - Lactuloza i pic przy nim duzo wody. Nie wywola zadnych skurczow, jedyne co robi to nawadnia kupe.
Mozesz jeszcze ewentualnie sprobowac kefiru/jogurtu naturalnego z musli.. albo np Danone Activia (na mnie dziala uderzajaco ;-) )

marika mi wyszlo ze teraz mam wazyc 54,6 kg a waze 53,3 kg.. nie przerazajcie sie ;) - ja po prostu niska jestem (158 cm) ;)
a startowalam z 51,5 (gromadzenie tluszczyku na zime :-p , bo moja ulubiona norma to 48 kg ).

Magdalenka o tym syropie właśnie pisałam wcześniej, jak miałam zaparcia w szpitalu to mi go podawali.
dziewczyny zajrzyjcie do tematu chłopiec czy dziewczynka:)!!!!!!

reklama
marika magdalenka właśnie ten syropek musze spróbować ,przecierz jak długo można sie męczyć.A co do picia może faktycznie mało piję ale tyle ile chce mi sie pic ;-)
Mi wyszło że powinnam ważyc na końcu 73 kg,w pierwszej ciązy było 15 na plusie i tak nie było widać tylko brzuch i cycki:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry