reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

A u mnie dalej internet:-D :laugh2: :-D niezla maja organizacje w tej Tepsie :happy:

dobrze mi sie spalo i nie boli mnie glowa, co zapowiada dobry dzien:-)
Dzis jade do Krakowa knajpic sie z kumplem, co w Holandii siedzi, przy okazji odwiedze drogerie i inne fajne sklepiki. Trzeba sie troche porozpieszczac, nie na darmo zowie sie ciaze stanem blogloslawionym hihi.

Zaraz ide kombinowac cosik z kapusty pekinskiej bo tesciowa podeslala az 3... raz 20 kg jablek, teraz 3 glowki kapusty.. nie ma to jak urozmaicona dieta :-D

Ewa moze male Ci cos ucisnelo? w ciazy chyba dzieja sie takie nieprzewidywalne rzeczy..

zebrra ja tez kicham, srednio 2-3 razy dziennie a zdrowa jestem jak ryba.
Zastanawiam sie po prostu, czy w powietrzu cos sie nie unosi..

reklama
Dzień dobry moje Panie:)
Wygramoliłam sie właśnie z łóżka i jemy z córcią na pół wielki jogurt:-p,muszę iść przyszykować coś bardziej pożywnego bo obie sobie pospałyśmy i widzę że apetyt dopisuje i mi i Oli:szok::laugh2:
Zebrra ja też kicham, nie z taką częstotliwością jak ty ale też czasem zdaży się seryjne kichanie<wczoraj 4 razy pod rząd>, rano mam zawsze katar, i co dmuchnę w chusteczkę to krew-żyłki pękają, pewnie mam za suche powietrze...
Teraz zmykam bo aż mi szkoda mojej Olci tak patrzy i pyta idziemy??:zawstydzona/y::laugh2:
Po śniadanku zajrzę-nie szalejcie;-)

Jestem i ja. Od rana pęka mi głowa, chyba ciśnienie skacze w stolicy.
Wczoraj nie dorwałam się już wieczorem do kompa i miałam straszne wyrzuty sumienia, że powinnam napisać Wam o usg, więc szybko nadrabiam - wszystko dobrze, małe ma ok. 10cm, ma świetne zdjęcie jako alien z marsa. Niestety kiepskiej jakości, bo pani dr w swoim baraczku miała fatalny sprzęt, cały czas bałam się, że zaraz wybuchnie albo się rozpadnie, ale wszystko rekompensował charakter wizyty, pani była przemiła, rozmowna i siedziałam u niej chyba z godzinę. Kazała nie martwić się gronkowcem, sprawdzać regularnie leukocyty w badaniu moczu (gdyby nagle drastycznie wzrosły to mam się przebadać), zapisała mi bezpieczną podobno w ciąży maść z antybiotykiem - Dalacin (ktoś zna?). Najważniejsze że z maleństwem wszystko w porządku, strasznie się znów wierciło i podskakiwało.
Pozdrawiam Was dziewczynki.

Ja w ramach śniadania pączek+kawa:szok: (ale ciiii) Ola dostała serek wiejski i kanapeczkę z serem<z resztą pączkiem wzgardziła> ja chyba będę miała córkę, brzydnę i w dodatku mam apetyt na słodkie dżemy, pączki itp, a to do mnie nie podobne bo ja za słodyczami nigdy nie przepadałam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry