2411magdalenka
mamy lipcowe'07
A u mnie dalej internet
niezla maja organizacje w tej Tepsie
dobrze mi sie spalo i nie boli mnie glowa, co zapowiada dobry dzien:-)
Dzis jade do Krakowa knajpic sie z kumplem, co w Holandii siedzi, przy okazji odwiedze drogerie i inne fajne sklepiki. Trzeba sie troche porozpieszczac, nie na darmo zowie sie ciaze stanem blogloslawionym hihi.
Zaraz ide kombinowac cosik z kapusty pekinskiej bo tesciowa podeslala az 3... raz 20 kg jablek, teraz 3 glowki kapusty.. nie ma to jak urozmaicona dieta
Ewa moze male Ci cos ucisnelo? w ciazy chyba dzieja sie takie nieprzewidywalne rzeczy..
zebrra ja tez kicham, srednio 2-3 razy dziennie a zdrowa jestem jak ryba.
Zastanawiam sie po prostu, czy w powietrzu cos sie nie unosi..
niezla maja organizacje w tej Tepsie
dobrze mi sie spalo i nie boli mnie glowa, co zapowiada dobry dzien:-)
Dzis jade do Krakowa knajpic sie z kumplem, co w Holandii siedzi, przy okazji odwiedze drogerie i inne fajne sklepiki. Trzeba sie troche porozpieszczac, nie na darmo zowie sie ciaze stanem blogloslawionym hihi.
Zaraz ide kombinowac cosik z kapusty pekinskiej bo tesciowa podeslala az 3... raz 20 kg jablek, teraz 3 glowki kapusty.. nie ma to jak urozmaicona dieta
Ewa moze male Ci cos ucisnelo? w ciazy chyba dzieja sie takie nieprzewidywalne rzeczy..
zebrra ja tez kicham, srednio 2-3 razy dziennie a zdrowa jestem jak ryba.
Zastanawiam sie po prostu, czy w powietrzu cos sie nie unosi..
,muszę iść przyszykować coś bardziej pożywnego bo obie sobie pospałyśmy i widzę że apetyt dopisuje i mi i Oli